A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Si eu vad lucrurile in linie cu @mihai , cu o mica nuanta: mi se pare normal sa existe o prioritizarea acolo unde exista un blocaj. Cu cat mai mare blocajul, cu atat mai mare urgenta.
Clar coridorul principal A1 avea cela mai mari blocaje: Sebes, Orastie-Deva, Arad (mai demult si Sibiu) - practic toate locurile in care acest coridor trecea printr-un oras mare. De ex. Sibiu-Pitesti nu trece prin nici un oras mare (doar tangential Rm. Valcea) si ca atare era mai putin urgent.
Cat de absurd era sa se faca intai A7 Focsani - Bacau de ex., unde nu erau ambuteiaje acum 15-20 de ani iar acum avem unul mediu la trecerea printr-un oras (Adjud), si sa se lase sa zicem Sebes pe alta data ? TOATA ECONOMIA ROMANIEI AR FI FOST BLOCATA LA SEBES! Inclusiv Moldova avea enorm de suferit!
Pur si simplu nu are legatura. E efectiv o tâmpenie sa se faca autostrazi repartizate uniform pe regiuni.
In nordul Scotiei nu exista autostrazi. In sudul Scotiei sunt cateva, dar infinit mai putin dense decat in jurul Londrei!
Sau Tara Galiilor. Ia uitati aici, are o singura autostrada in sud, Anglia in schimb e intesata. Cum s-or suporta galezii? Plang in fiecare zi cred!
Unde e repartizarea uniform - geografica?
-
Autostrada A7 - Focșani - Bacău, Lot 2, Filmare Integrală, UMB [01.05.2025] [Ep. 10 - 36%]
Ștef
-
-
-
Autostrada A7 - Focșani - Bacău, Lot 3, Filmare Integrală, UMB [01.05.2025] [Ep. 07 - 20%]
Ștef
-
AUTOSTRADA A7 #335 | Bacau-Pascani | De la Filipesti BC la Horia NT 03.05.2025
Raducu P Drum
-
-
Autostrada A7 - Bacău - Pașcani, Lot 2, Filmare Integrală, UMB [03.05.2025 / Ep. 14 - 23%]
Ștef
-
#A7 Bacău Pașcani Lot 3 30.04.2025
NS - FLIGHT MODE "ON"
-