A0 centura București la nivel de autostradă
-
@spooky nu ma gandesc la o anume lucrare mare care ar mai fi de facut, ci la numeroasele lucrari mici, asa cum le-a punctat si @daniel22_22 , pe care nu cred, de fapt sunt convins, ca nu le pot executa in mai putin de 4-6 saptamani.
Lucrarile in sine ar putea fi clar terminate in 1-2 saptamani, dar nu in ritmul si cu mobilizarea actuala din santier. Parapeti care pe alte santiere se monteaza in 1-2 zile, pe A0 N3 dureaza cate 1-2 saptamani. La fel si la rosturile de dilatatie.
La Pasajul DN3 cred ca mai dureaza minim 2 saptamani pana se urca traficul pe pasaj. Daca punem la socoteala si trotuarele, de care inca nu s-au apucat, atunci vorbim de minim 3 saptamani. Si abia apoi se pot apuca de racordarea cu Lotul 4, care, similar, le va lua vreo saptamana pana la nivel de parapeti, marcaje etc.
Le fel si la racordul cu Lot 2, cred ca vorbim de minim o saptamana si va fi aceeasi echipa care va face racordarea cu Lot 4. Deci nu vor fi lucrari in paralel, ci in succesiune.
Fara sa tinem cont de vreme, doar adunand saptamanile de lucru necesare cred ca se face lejer Decembrie.
M-as bucura sa nu am dreptate si sa fie cum zici tu: 23 octombrie.
-
Azrael said:
in ultima filmare, cand anunta deschiderea pe 20, scriosteanu vorbea de deschiderea pasajului saptamana asta. min 1:40. termen ca si ratat. vedem cum stam cand ies filmari noi, azi-maine.
iar pt lot1 Pistol azi pe fb zice ca finalizare posibila la anu'
-
Previziunile de deschidere pe lotul asta tin mai mult de cartile de tarot decat de vreo stiinta. Pe un santier normal planificatorii stiu care sunt termenele si incearca sa se tina de ele, daca sunt calculate realist, dar pe santierul asta nici nu cred ca planifica ceva si nici nu comunica planurile, tot ce avem sunt speculatii externe.
Poate cel mai intelept e sa asteptam si sa observam cand se deschide decat sa jucam la Superbet in constructii de autostrazi.
-
-
stati ca s-ar putea sa fie cu surprize, vad ca au delimitat sensurile pe pod. or da drumu provizoriu asa.
in configuratia data ar fi timp de trotuare si rosturile de dilatatie chiar cu circulatia urcata pe pod. -
@Azrael Și să riște să facă rosturile sub trafic alternativ? Mă îndoiesc. Probabil că săptămâna viitoare vor începe rosturile. Și la podul peste CF au făcut rosturile după marcaje.
-
@Azrael Și să riște să facă rosturile sub trafic alternativ?
nu va fi trafic pe sensul unde se vor monta rosturile. daca termina cu parapetele cred ca pot da drumu pe pod si maine. asta sugereaza balizele alea. sensul fara trafic va fi pentru montat rosturi, facut trotuare, si cand il termina muta traficul acolo lasand liber la lucru celalalt sens. vedem maine daca se confirma.
-
La acest pasaj nu fac teste de rezistență?
-
-
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare