A7, A8 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei
-
de la CNIR, legat de A8:
-
Nu-mi plac aceste noduri faraonice, cu adevarate drumuri de legatura. Asta inseamna si pentru toti participantii la trafic un ocol mai mare sau mai mic.
-
Raducu P Drum
AUTOSTRADA A7 Focsani- Bacau lot 2 Pasaj peste DN2 si CF | LIVE
-
Ar fi frumos sa termine Focsani - Adjud pana in toamna. Dar mult mai important ar fi sa termine in martie podul de la Buzau. Si drumul de legatura Focsani Nord - DN2D.
-
UMB se poate apuca de treaba
-
A7 Mizil - nod A3. Vedem in filmare ca Pizza-Retter au revenit la treaba si se ocupa de sferturile de con:
Fimare: Mihai Mateescu.
-
@chapo a spus în A7, A8 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei:
Informatii de la Urtoi facebook
Nurol a terminat proiectarea , UMB are ordin de incepere lucrari pe 1 Februarie.
.
-
Raducu P Drum
AUTOSTRADA A7 Buzau-Focsani lot 1 | Pod peste raul Buzau Stadiu lucrari 16.01.2025
-
Atacul de la podul Buzau
-
@vancouver a spus în A7, A8 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei:
Atacul de la podul Buzau
Îl termină într-o lună, o lună și jumătate?
-
Cred ca in martie il termina. Nu au motiv sa se grabeasca excesiv, desi e clar ca ajuta daca termina, ca sa mute trupele la nord de Focsani.
-
@vancouver e totusi vorba fix de structuristii (fierar/betonisti) de care stim ca au nevoie mare intre Focsani si Pascani.
-
-
Au mers grozav Nurol.Probabil ca nu au avut vacanta peste sarbatori si ca atare au inaintat foarte mult.
Fara probleme pot finaliza jonctiunea cu DN2B atunci cand UMB termina podul peste Buzau. Iar prin iunie cred ca vor fi gata cu bucata dintre limita lot 2 (Coni-Trace) si nodul Spataru.
-
UMB are încă baterii de containere nelivrate pentru organizarile de șantier. Asta spune ceva simplu - vor lucra la capacitate mai mare decât în 2024. Mă așteptam să le fie suficiente ce mută din zonele în care închid sau au închis în 2024.
-
-
@MihaiD Te referi la A7? În 2024, s-au finalizat o mulțime de kilometri pe această autostradă.
-
@mike_us da, și mă așteptam să le ajungă capacitățile de cazare pe care ar trebui să le mute spre nord, inclusiv pe A8. Dar faptul că încă așteaptă livrări de baterii (parcă 84 bucăți erau într-una) înseamnă că vor aduce și mai mulți oameni decât în 2024.
-
Interesante info, multam.
-
@MihaiD
Foarte interesantă informația.
Știi cumva dacă "bateriile" sunt comandate din țară sau trebuie livrate din afara țării? Și ce capacitate de cazare are una (câți oameni)?Eu mă așteptam ca până la sfârșitul lui 2025 să avem în circulație:
- 63 kilometri: Ploiești - Buzău
- 82 kilometri: Buzău - Focșani
- 16 kilometri: Centura Bacău
- ~60 kilometri: două loturi din Focșani - Bacău executate de UMB
Asta ar însemna un total de ~220 kilometri din cei 320 kilometri până la Pașcani (~70%), ceea ce nu e deloc rău.
Poate, cu informațiile pe care le-ai menționat, progresul va fi chiar mai mare. Oricum, anul 2025 sună promițător.