A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@Azzl dacă Conest va lucra la fel ca pentru contractele cu Primăria Iași atunci vom spune că Aktor pe A0 a avut o armată de oameni și a livrat înainte de termen.
-
-
@trismegistul tu care stai pe forum stii ce a făcut urtoi pt aceste autostrazi din Moldova? Nu cred pt ca altfel nu comentai
-
@danillo Sincer nici eu nu știu. Ce a făcut?
-
@Duta-C pune mâna si citește. Sincer cand vad atâta răutate la oameni ... nu știu ce poți să mai spui 😡😡
-
@danillo Nu e răutate . Chiar nu știu. De ce ești acru? Cu ce am greșit?
-
@Duta-C nu sunt acru. Dar e normal ca înainte de a acuza sau a judeca pe cineva sa te informezi. Tu ai fost acru cu dl Urtoi
-
@danillo Cred că am fost destul de clar. Am întrebat ceva! Dacă nu ești în stare să faci diferența între o întrebare și o afirmație îți recomand să te abții , mai bine.
Încă o dată : am auzit de Urtoi dar nu știu nimic ce a făcut. Am vorbit românește ? Eu sper că da! -
-
@danillo - uite, am citit urmatoarele răutăți despre dl Urtoi:
- Și-a luat mașină de 42ooo euro din sponsorizările adunate pe asociație.
- A făcut-o pe meseriașul cu Grindeanu al cărui consilier era când și-a dat singur indemnizație de 30000 lei de a ieșit ministrul să spună public ca nu e de acord cu așa ceva.
- Traieste doar din indemnizația de la CA și totuși nu își pune nimeni problema de ce nu are o slujbă ca toată lumea.
- Minte cum respiră, toate celelalte asociații din Moldova s-au dezis de el.
Mai citesc sau e suficient să îmi fac o părere?