A3 București-Brașov-Cluj Napoca-Borș și A10 Sebeș-Turda
-
-
-
-
-
-
-
Aveți ceva informații mai concrete despre motivul pentru care hidroizolația merge atât de greu la Ozaltin? E pur și simplu o problemă de ritm și organizare sau au apărut probleme la structură care necesită expertiză și remedieri înainte , gen fisuri, rețetă beton, armare insuficienta, grinzi , deplasări ori altceva , sau din partea de proiectare ceva gresit.
Pe celălalt forum, userul M_Z (hater de serviciu al UMB) a mai lansat câteva fumigene pe subiect, dar fără să spună concret care ar fi problema. Pare că e din domeniu omul , probabil mai degrabă din zona universitară că prea are câte o explicație pentru aproape orice , bine , cu multe omul da rateuri că în practică diferă solutiile și abordările dar asta e alta discuție.
Poate știe cineva de aici exact ce se întâmplă în teren. -
@Scorbaci Cred că marea problema este betonarea de la Nadaselu
-
@daniel22_22 Da. Probabil nu au oameni......oricum aveau numai indieni etc...or fi fugit in vest!
-
-
-
@Scorbaci E grav dacă vine chiar din zona universitară.
Când eram pe forum, l-am auzit spunând destule prostii și, chiar dacă eu nu sunt din domeniul construcțiilor, mie mi-a lăsat impresia unui expert mai mult închipuit.Și eu mă așteptam ca hidroizolația să meargă mai repede la primul viaduct, mai ales că în zona aceea iarna vine mai devreme.
Din ce am înțeles, vor să forțeze lucrările astfel încât ambele viaducte să fie gata până la sfârșitul anului. -
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare