Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI ȘI DRUMURI
    1.4k Mesaje 48 Posters 519.1k Vizualizări 9 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • ncbN Deconectat
      ncb
      ultima editare de

AUTOSTRADA A7 Focșani- Bacău LOT 1| Montare parapete ucrari pod raul Susita Update 12.07.25

AUTOSTRADA A7 Focșani - Bacău LOT 1 | Montare parapete | Lucrari pod raul Susita | Update 12.07.25

Raducu P Drum

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
      • P Deconectat
        PaulS
        ultima editare de

Autostrada A7 - Focșani - Bacău, Lot 1, Filmare Integrală, UMB [11.07.2025] [Ep. 11 - 53%]
        Ștef

Autostrada A7 - Focșani - Bacău, Lot 1, Filmare Integrală, UMB [11.07.2025] [Ep. 11 - 53%]
        • D Deconectat
          daniel22_22
          ultima editare de

Cred încă ca anul ăsta vom avea Focsani-Adjud Nord, deși sunt în urmă tare cu structurile pe lotul 1.

Pe de altă parte, dacă nu se poate integral până la Adjud, cea mai utilă zonă pentru șoferi ar fi Tisita-Adjud Nord, deși asta presupune finalizarea podului de la Domnești. Din acest clip se pare ca au început să lucreze la structuri de la Nord spre Sud.

• M Deconectat
            MihaiD
            ultima editare de

Mi se pare că se concentrează până la Pașcani, pe vremea asta (temperatură, anotimp), pe elevații și pe terasamente, nu pe calea de rulare a structurilor. Cred că nu se stresează pentru darea în trafic la un anumit termen, ci pentru termenul PNRR. Nu mi se pare că gândesc greșit. Important e să aibă toți încărcare maximă. Oamenii de la prefabricate de la fabrică de la Adjud pot fi scoși pe structuri și se schimbă lucrurile în teren. Dar probabil așa le dă bine organizarea acum.

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
            • P Deconectat
              PaulS
              ultima editare de

UMB ridica grinzi. Tisita/ VN Pasaj drum de legătură A7 cu DN24
              Emilian Grigoras

UMB ridica grinzi. Tisita/ VN Pasaj drum de legătură A7 cu DN24
              • P Deconectat
                PaulS
                ultima editare de

Autostrada A7 -- Focsani - Bacau -- Zonă structuri -- Pod peste Trotuș -- 10.07.2025
                Alex1289

Autostrada A7 -- Focsani - Bacau -- Zonă structuri -- Pod peste Trotuș -- 10.07.2025
                1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                • M Conectat
                  mike_us @MihaiD
                  ultima editare de

@MihaiD Chiar și termenul din PNRR nu cred că este bătut în cuie.
                  Sincer, mă îndoiesc că, dacă în august 2026 un lot este realizat în proporție de 90%, cu șanse reale să fie finalizat în trei luni, se va tăia finanțarea.
                  Deci, cel mai probabil, termenul poate fi împins până în decembrie 2026.
                  Iar până la sfârșitul lui 2026, cred că se poate ajunge relativ ușor cu lucrările până la Pașcani.

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                  • D Deconectat
                    daniel22_22
                    ultima editare de daniel22_22

Termenul standard din PNRR pentru finalizarea projectelor este 31.08.2026. E vorba de finalizare, nu 90 sau 99%.
                    Parlamentul European a dat un vot consultativ de prelungire cu 18 luni, dar este doar un vot politic. PNRR este semnat cu Comisia Europeană, nu cu PE.
                    Problema României nu sunt proiectele, ci jaloanele neefectuate ca să primim dreptul de a trage banii. Pot să fie toate proiectele gata, dacă nu se îndeplinesc jaloanele primim tot zero.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                    • M Deconectat
                      MihaiD @mike_us
                      ultima editare de

@mike_us Nu plec de la premisa vreunei amânări. Dacă termenul e 31.08, atunci asta e. Chiar și așa, pe A7 cred că va fi respectat, ceea ce ține de UMB. Logica lucrărilor de acum se înscrie în obiectivul de a se finaliza în termenul pnrr, să nu pierdem banii, nu de a se da în trafic ceva la un anumit termen. Mă aștept să vedem grinzi (grinzi, nu toate grinzile, subliniez) sus pe toate loturile de A7 până în septembrie.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                      • First post
                        Last post