Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    2.8k Mesaje 102 Posters 940.1k Vizualizări 11 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • ncbN Deconectat
      ncb
      ultima editare de mihai

Autostrada A7 | Focșani-Bacău Lot 2 | Adjud-Sascut | Comparație la 2 luni | 15.09-22.11.2025 | UMB

SkyScraper Ro

Autostrada A7 | Focșani-Bacău Lot 2 | Adjud-Sascut | Comparație la 2 luni | 15.09-22.11.2025 | UMB
      1 Reply Last reply Răspunde Citează 6
      • A Deconectat
        Azzl
        ultima editare de mihai

Autostrada A7 Nod rutier Tisita. Descarcarea drumului le legătură in DN24 Tisita - Tecuci
        Emilian Grigoras
        nod Tisita

1 Reply Last reply Răspunde Citează 8
        • Duta CD Deconectat
          Duta C
          ultima editare de

Meserie!
          Volum mare de muncă! Alții nu făceau față l!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
          • A Deconectat
            Azzl
            ultima editare de

A7 Lot 1 din Focșani - Bacău. Filmare de la Focșani Nord pana la Haret/VN
            Filmare de la bord pe bucata de autostradă dintre Nodul rutier Focșani Nord si Haret in zona pasajului DJ204E. Bonus, stadiu lucrări in zona nodului de la Tisita, inclusiv relocarea DN2L și lucrarile pasajul autostrazii peste acest DN2L. Se poat observa si parte din stâlpii LEA deja montați sau care urmează sa fie montați.
            Cu toate că mi-am dorit să parcurg și să filmez tot lotul 1, intre Focșani Nord si Domnesti Târgu, in zona Haret se lucra pe ambele fire la hidroizolația pasajului peste o vale și nu am putut trece
            Descriere Emilian Grigoras

A ncbN 2 Replies Last reply Răspunde Citează 7
            • I Deconectat
              ioan.velescu
              ultima editare de

Salutare,
              Recent am trecut pe A7, pe lotul 2 Ploiești - Buzău, unde am observat spațiul de servicii inaugurat. Pe sensul către Buzău, una dintre stațiile de încărcare pentru vehicule electrice afișează sigla Voltrelli și este colorată verde, dar nu am reușit să o folosesc.
              Am contactat Voltrelli și mi-au spus că nu pot estima când stația va deveni operațională.
              Mă gândesc să contactez Ministerul Transporturilor sau pe cei responsabili cu administrarea pentru a întreba când vor operaționaliza aceste stații.
              Mă puteți îndruma unde să trimit această solicitare și în baza cărei legi să o formulez pentru a avea șanse reale de răspuns?
              Mulțumesc anticipat!

vancouverV 1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
              • A Deconectat
                Azrael @Azzl
                ultima editare de

@Azzl mai sunt 3 stâlpi de ridicat lângă dn2L pe sensul Panciu Tișița dintre care 2 in viitorul rond/CIC ...și unul până în podul A7, și mai e unul pe sensul opus, langa viitorul pod DN2L peste CF. Nu am văzut echipele Electromontaj azi in teren, cat se vedea din drum. Probabil nu mai încurcă UMB, și nu mai forjează urmând să termine conform planului. Și așa e o mocirlă in teren încât nu se putea efectiv lucra.

T 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                • T Deconectat
                  trismegistul @Azrael
                  ultima editare de

@Azrael Pe 24.11 se aude pe surse ca este termen de revenire pentru LEA de 400 KV, asa ca numai maine nu-i poimâine și treaba trebuie terminată.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
                  • vancouverV Conectat
                    vancouver @ioan.velescu
                    ultima editare de vancouver

@ioan.velescu Legea 544/2001 privind accesul la informații. Cauta pe google dupa legea asta. Vezi apoi pe site-ul MT sau CNAIR unde sa trimiti cererea. Instituțiile publice sunt obligate să răspundă la solicitările de informații în scris, în termen de 10 zile.

Ca ideea insa te pot informa eu. Statiile sunt racordate la curent si teoretic functionale, dar practic nu a fost finalizata procedura de concesiune. Aceasta este in desfasurare pentru statiile de pe Ploiesti - Buzau. Nu cred ca ai cum sa grabesti sau influentezi aceasta procedura.

Railway fan. But motorways have to be done first!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
                    • ncbN Deconectat
                      ncb @Azzl
                      ultima editare de

@Azzl Alte cateva precizari facute de catre Emilian Grigoras:

Am fost astăzi pe A7 lotul 1 din Focșani Bacău. De la la sol am putut observa lucruri care deja au evoluat de la ultimele filmări cu drona:
                      ✅️ aproape finalizată asfaltarea sub pasajul E85 proaspăt dat in trafic in zona Garoafa
                      ✅️ la pasajul peste CF500 si canalul Siret Baragan un sens a fost asfaltat complet, inclusiv strat de uzura si se montează rosturile de dilatație. Au fost aplicate si marcajele rutiere. Pe sensul opus s-a asfaltat cu cel puțin un strat si aproape s-au finalizat de montat parapetii.
                      ✅️ la podul peste râul Putna se lucra si astazi la hidroizolație, fiind aproape de finalizare sensul Focsani Adjud
                      ✅️ la podul peste Susita se lucra la hidroizolație pe ambele sensuri
                      ✅️ la pasajul peste DN2L de la Tisita, blocat de întârzierile relocarilor LEA, au finalizat elevatiile piloților lipsa
                      ✅️ la podul peste Carenca a fost asternut asfaltul pe ambele sensuri, se apropie de finalizare montarea resturilor de dilatație
                      Ca si sentiment de la nivelul asfaltului, cred ca au schimbat furnizorul resturilor de dilatație sau au făcut upgrade, se simt mult mai bine.
                      Daca cred ca se va circula pana la Crăciun? Da, sunt convins

1 Reply Last reply Răspunde Citează 6
                      • M Conectat
                        MihaiD
                        ultima editare de

https://www.cotidianul.ro/geografia-benzinariilor-si-spatiilor-de-servicii-pe-noile-autostrazi-din-romania/
                        „Autostrada A7

CNAIR transmite că „în cel mai scurt timp” vor fi lansate licitațiile pentru contracte de concesiune de servicii privind utilarea/dotarea, operare și întreținerea spațiilor pentru servicii/parcărilor de lungă durată pentru mai multe spații de pe Autostrada A7.

CNAIR a mai transmis că este vorba despre următoarele tronsoane:

Ploiești – Buzău Lot 2: Mizil – Pietroasele – Spațiile pentru Servicii de la km 28+400 stg./dr, Baba Ana;
                        Buzău – Focșani Lot 2: Vadu Pașii – Râmnicu Sărat – Spațiile pentru Servicii de la Km. 91+000 stg./dr., Valea Râmnicului;
                        Buzău – Focșani Lot 3: Râmnicu Sarat – Mândrești Munteni – Spațiile pentru Servicii de la 131+000 stg./dr, Milcovul.”

1 Reply Last reply Răspunde Citează 8
                        • vancouverV Conectat
                          vancouver
                          ultima editare de vancouver

SE DESCHIDE JOI 27.11, dupa amiaza:

Redacția  /  nov. 24  /  Infrastructură

VIDEO Autostrada Moldovei A7 Ploiești - Buzău. Lotul 3 Pietroasele-Buzău va fi deschis circulației joi, 27 noiembrie / Se va putea circula doar pe autostradă de la București până la Focșani

VIDEO Autostrada Moldovei A7 Ploiești - Buzău. Lotul 3 Pietroasele-Buzău va fi deschis circulației joi, 27 noiembrie / Se va putea circula doar pe autostradă de la București până la Focșani

Joi după-amiază, 27 noiembrie, se va deschide circulația pe lotul 3 al Autostrăzii Ploiești-Buzău, între Pietrosele și Buzău, în lungime de 13,9 km, Joi după-amiază, 27 noiembrie, se va deschide circulația pe lotul 3 al Autostrăzii Ploiești-Buzău, între Pietrosele și Buzău.

T 1 Reply Last reply Răspunde Citează 10
                          • T Deconectat
                            trismegistul @vancouver
                            ultima editare de

@vancouver Mi-a soptit o pasarica si ora... 15 trecute fix!

JohnDoeJ 1 Reply Last reply Răspunde Citează 5
                            • JohnDoeJ Conectat
                              JohnDoe @trismegistul
                              ultima editare de

@trismegistul o zi inainte de ziua covrigarului ?

Calafat - Severin - Lugoj

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                              • A Deconectat
                                Azzl
                                ultima editare de Azzl

26 reactions · 3 comments | Autostrada A7/ nod rutier Tisita...

26 reactions · 3 comments | Autostrada A7/ nod rutier Tisita...

Autostrada A7/ nod rutier Tisita Relocari LEA, pasaj autostradă peste DN2L

08651cfa-61a7-4268-a618-14500d6e0ad6-image.png
                                MAINE GRINZI?

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                                • vancouverV Conectat
                                  vancouver
                                  ultima editare de

Oho, au decofrat deja si cuzinetii sunt si ei deja turnati, inclusiv aparatele de reazem montate. Pai da, atunci in noaptea asta sau maine grinzi!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                                  • daniel22_22D Conectat
                                    daniel22_22
                                    ultima editare de

Hohoho!!!! Mos Neculai ne aduce suprabetonarea !!!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                                    • First post
                                      Last post