Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    2.7k Mesaje 100 Posters 933.8k Vizualizări 11 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • M Deconectat
      mike_us @daniel22_22
      ultima editare de

@daniel22_22
      Știu cum este la Tg. Frumos și Podu Iloaiei.
      Dar nu le-am pus pe listă, pentru că A7 nu prea are cum să le rezolve.
      Pentru asta o să trebuiască să mai așteptăm un pic, să se dea drumul la lucrări la capătul lui A8. Na, nu se pot toate deodată.

Dar chiar și cu autostrada „doar” până la Bacău, un drum Iași–București devine cu mult mai simplu decât era acum doi ani.
      Nu mai zic când închidem și A0 Nord!

@vancouver Probabil că Răcăciuni până la sfârșit de an e un fel de obiectiv maximal pentru care trag.
      La ultima filmare se vede clar că, până la Răcăciuni, sunt porțiuni bune asfaltate și altele asfaltate între timp față de filmarea precedentă.
      Depinde și de vreme, dar să nu uităm ce surprize a făcut UMB anul trecut și cum s-au mișcat în ultimele luni.
      Chiar dacă vor rata obiectivul cu Răcăciuni, eu nu cred că îl vor rata cu mult (nu rămâne mare lucru pentru la anul).

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
      • I Conectat
        Iulian
        ultima editare de Iulian

Orice metru de asfalt, armătură , beton azi este un metru mai puțin pt la anul. Orice pod terminat acum este un pod mai puțin pt la anul. In ideea că trebuie terminat tot până în August, iureșul de acum este bine venit. Că se circulă sau nu până de Crăciun este mai puțin relevant.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 7
        • ncbN Conectat
          ncb
          ultima editare de

*📢 Astăzi, 21 noiembrie 2025, ora 10:00, se deschide circulația rutieră pe podul de pe DN2, care traversează autostrada A7.

➡️ Șoferii care circulă între Hanul lui Țintă și Spătaru vor putea folosi direct podul, fără a mai fi nevoiți să ocolească pe bretelele laterale.

✅ Măsura contribuie la fluidizarea traficului și la reducerea timpului de deplasare pe acest tronson.*

DRDP Buzau

R 1 Reply Last reply Răspunde Citează 8
          • R Deconectat
            Romulus @ncb
            ultima editare de

@ncb sursa vorbește și despre deschiderea bretelei spre Spătaru pentru cei ce vin dinspre București?

ncbN 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
            • ncbN Conectat
              ncb @Romulus
              ultima editare de ncb

@Romulus , „Intenționăm să deschidem traficul între 27 și 30 noiembrie, ține și de vreme. Noi așa estimăm, că se va putea circula pe Lotul 3, și implicit pe autostradă de la București și până la Focșani, de la final de noiembrie”, a declarat pentru HotNews Alin Șerbănescu, reprezentantul CNAIR.

Cat despre bretea, zicea @vancouver ca e posibil sa nu se deschida anul asta din cauza unor exproprieri ce trebuiesc facute pentru a permite accesul la acea firma de dezmembrari

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
              • vancouverV Conectat
                vancouver
                ultima editare de

Politia nu vrea sa dea aviz acolo, temandu-se ca unii vor veni de pe autostrada obisnuiti cu viteza mare si degeaba pun ei 40 la ora sau 30, ca nu se va respecta si pot avea loc accidente cu cei intra / ies la proprietati. Cel putin asa era discutia sapt. trecuta.

Railway fan. But motorways have to be done first!

N 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                • N Deconectat
                  Niros @vancouver
                  ultima editare de Niros

@vancouver Chiar dacă nu se deschide curând breteaua în cauză, pe motiv de siguranță rutieră, mă gândesc că totuși se vor deschide celelalte bretele și descărcarea se va putea face pe breteaua de pe cealaltă parte a pasajului, cu ieșire spre giratoriul de la Hanul lui Țintă, nu? Și, probabil, se vor găsi în scurt timp soluții și pentru deschiderea acestei bretele.
                  Totuși firmele acelea erau acolo lângă DN2 când s-a deschis șantierul lotului. Nu s-a gândit nimeni atunci că pot apărea și astfel de probleme?

• A Deconectat
                    Azzl @MihaiD
                    ultima editare de

@MihaiD Desi sunt surprins , din ce informatii am gasit cred ca pot confirma ca se incearca atingerea localitatii Racaciuni anul asta. Dar doar o filmare ceva o sa ne lumineze.

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                    • M Conectat
                      MihaiD @Azzl
                      ultima editare de

@Azzl M-am uitat încă o dată pe filmare. Cele două deschideri de la viaductul de la 199 m de la Orbeni pot ajunge de la grinzi la a fi betonate în 3-4 zile de când ridică grinzile. Mai trebuie rezolvat pasajul pe DJ119A peste A7, cred că e cel metalic proaspăt betonat și cam atât e critic (aici de exemplu sub pasaj cel puțin pe o cale pe autostradă se vede asfalt și marcaj, luna trecută nu erau). În rest e volum, dar nu critic. Nu mai sunt nici ploile anunțate, parcă au crescut un pic și temperaturile din prognoză. Așa că inversez procentele pe care le-am zis mai sus, pun 90% până la Răcăciuni. 🙂

A C 2 Replies Last reply Răspunde Citează 3
                      • A Deconectat
                        Azzl @MihaiD
                        ultima editare de

@MihaiD Subscriu.

• C Deconectat
                          Ciprian85 @MihaiD
                          ultima editare de

@MihaiD inca de acum 3 săptămâni am postat pe celalalt forum ca în opinia mea se va deschide circulația pana la Racaciuni însă nu prea am avut susținători. :)))

daniel22_22D A 2 Replies Last reply Răspunde Citează 2
                          • daniel22_22D Deconectat
                            daniel22_22 @Ciprian85
                            ultima editare de

@Ciprian85 Te mananca si pe tine 😂 😹

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                            • vancouverV Conectat
                              vancouver
                              ultima editare de vancouver

Anemona Andone  /  nov. 21  /  Companii

VIDEO Autostrada A7 Ploiești - Buzău: Azi a fost dat în trafic pasajul de pe DN2 de la Spătaru - Economica.net

VIDEO Autostrada A7 Ploiești - Buzău: Azi a fost dat în trafic pasajul de pe DN2 de la Spătaru - Economica.net

Astăzi a fost dat în trafic pasajul rutier de pe DN2 peste autostrada A7, aferent lotului 3 Pietroasele - Buzău, tronsonul Ploieși - Buzău, anunță vineri secretarul de stat în Transporturi Irinel Ionel Scrioșteanu.

19K views · 344 reactions | 𝗣𝗮𝘀𝗮𝗷 𝗶̂𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗰 𝗽𝗲 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹 𝟯 𝗣𝗹𝗼𝗶𝗲𝘀̦𝘁𝗶 -...

19K views · 344 reactions | 𝗣𝗮𝘀𝗮𝗷 𝗶̂𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗰 𝗽𝗲 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹 𝟯 𝗣𝗹𝗼𝗶𝗲𝘀̦𝘁𝗶 -...

𝗣𝗮𝘀𝗮𝗷 𝗶̂𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗰 𝗽𝗲 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹 𝟯 𝗣𝗹𝗼𝗶𝗲𝘀̦𝘁𝗶 - 𝗕𝘂𝘇𝗮̆𝘂 Astăzi a fost dat în trafic pasajul rutier de pe DN2 peste autostrada A7, aferent 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶 𝟯 𝗣𝗶𝗲𝘁𝗿𝗼𝗮𝘀𝗲𝗹𝗲 - 𝗕𝘂𝘇𝗮𝘂, tronsonul 𝗣𝗹𝗼𝗶𝗲𝘀𝘁𝗶 - 𝗕𝘂𝘇𝗮𝘂....

Railway fan. But motorways have to be done first!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                              • ncbN Conectat
                                ncb
                                ultima editare de ncb

AUTOSTRADA A7 Focsani - Bacau Lot 1 Nod rutier Tisita Relocari LEA | LIVE 21.11

Raducu P Drum

Before you continue to YouTube
                                • A Deconectat
                                  Azzl @Ciprian85
                                  ultima editare de

@Ciprian85 Poate ma insel 🙂 dar cred ca acolo e si invidie pe felul cum progreseaza A7 si A8. parca mai ieri A8 era caracterizata de un membru ca fiind Autostrada #SÎEU ca e scumpa si de banii aia se pot face in alta parte dublul km. Este drept ca in alte parti au fost sau mai sunt ani cu 0 km deschisi. Au stat si au urmarit 10-15 ani evolutia unei bucati de A. Acumulezi frustrari.

• A Deconectat
                                    Azzl
                                    ultima editare de

8a2a749a-446a-4b51-b661-43dab2e5f937-image.png
                                    5791a266-bf0a-41bf-ba5d-e22df56b4e72-image.png
                                    Live raducu

• First post
                                      Last post