Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    2.5k Mesaje 96 Posters 908.4k Vizualizări 11 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • vancouverV Deconectat
      vancouver
      ultima editare de

Veste excelentă pentru șoferi: Ultimul tronson al autostrăzii Buzău-Ploiești se deschide luna aceasta. „România a ajuns la 1.353 km de autostradă”

Veste excelentă pentru șoferi: Ultimul tronson al autostrăzii Buzău-Ploiești se deschide luna aceasta. „România a ajuns la 1.353 km de autostradă”

Asociația „Moldova Vrea Autostradă” a anunțat duminică, 9 noiembrie, faptul că lotul 3 Buzău-Ploiești din Autotrada A7 se va deschide pe 28 noiembrie.

Railway fan. But motorways have to be done first!

T 1 Reply Last reply Răspunde Citează 5
      • T Deconectat
        trismegistul @snake69fast
        ultima editare de

@snake69fast Acum am văzut interviul, habar nu are ce vorbește. Pașcani Suceava nu este semnat și în niciun caz Suceava Siret nu va fi gata la anul, pentru simbolul fapt ca nici acum nu e gata SF-ul.
        Nu mai zic de exprimare și de alte informații date aiurea… nici Cuc nu era așa slab

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
        • T Deconectat
          trismegistul @snake69fast
          ultima editare de

@snake69fast Aici treaba e cam așa: nu ajung banii de pe SAFE și atunci s-au gândit ei să facă reduceri de costuri, deși nici 10% din cat costa nu reușesc să facă. Slugoiul de Pistol însă a și cerut să schimbe profilul drumului din pix, s-a șters la fund cu studiile de trafic…

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
          • T Deconectat
            trismegistul @mike_us
            ultima editare de

@mike_us În vară era incertitudinea ca se vor mai putea face plăți, de asta s-au pierdut timpi importanți. De asta s-a dus Bolojan acolo ca să dea acel mesaj, ca se vor asigura plățile. Și acum se lucrează în forță să ia banii din PNRR.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
            • T Deconectat
              trismegistul @vancouver
              ultima editare de

@vancouver Pare ca turcii sunt pe treaba lor, dar nu am văzut un anunț oficial al CNAIR. MVA are de obicei informații bune, filmează mereu șantierele și sigur discută cu cei de acolo. Rămâne de văzut când programează Pistol receptia

1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
              • M Deconectat
                mike_us
                ultima editare de mike_us

Autostrada A7 | Focșani-Bacău Lot 1 | Segment Garoafa-Tișița | Stadiu lucrări la 09.11.2025 | UMB

Mulțumim, @SkyScraper-Ro !

Autostrada A7 | Focșani-Bacău Lot 1 | Segment Garoafa-Tișița | Stadiu lucrări la 09.11.2025 | UMB
                1 Reply Last reply Răspunde Citează 12
                • daniel22_22D Deconectat
                  daniel22_22
                  ultima editare de daniel22_22

Din moment ce au început cu stâlpii din nod, cred ca anul ăsta rămâne Tisita-Adjud. Din perspectiva volumului de lucrări mai urgent era stâlpul de la DN2L.

A V 2 Replies Last reply Răspunde Citează 2
                  • A Deconectat
                    Azzl @daniel22_22
                    ultima editare de

@daniel22_22 Sau poate pentru a fi demontati stalpii de la DN2L sunt necesare relocarile din proximitatea nodului.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                    • V Deconectat
                      Victoras @daniel22_22
                      ultima editare de

@daniel22_22 Fals!! Transelectrica schimba stalpii dupa prioritatile liniilor de transport electric, nu dupa niste inchipuiri..

• A Deconectat
                        Adrianb1
                        ultima editare de

O sa pun si poze mai tarziu, cand le recupezez, nu-s pe telefonul meu, dar situatia parcarilor pe Buzau-Focsani e urmatoarea: la fiecare se lucra cate un pic, erau 1-2 microbuze, la prima de langa Focsani pare a fi aproape gata, incarcatoarele EV erau montate, cladirea arata ok, la a doua mai e de lucru, a treia e undeva intre ele ca progres, parca incarcatoarele erau toate montate si cladirea pare a fi gata pe dinafara. Astea sunt cele de pe partea dreapta spre Bucuresti, pe stanga nu am apucat la 100 km/h sa vad mare lucru, ploua si vizibilitatea nu era grozava.

In alta ordine de idei, am plecat dimineata la 8 spre Bucuresti, Waze zicea ca ajung la 3:30. La 11 eram la Roman, la minut dupa Waze. De la Roman la intrarea in Bucuresti am facut 5 ore si jumatate, de la intarea in Bucuresti pana acasa inca 1 ora si 50 de minute. In total 10 ore 20 de minute pe mai putin de 600 km, din care mai mult de un sfert autostrada si restul DN. Si nu am prins blocaje nici in Gura Humorului, nici in Roman, doar un pic in Adjud.

La intrarea pe autostrada la giratoriul Bacau nord se lucra, refacere asfalt, am stat ceva timp. La Garoafa am stat iarasi pentru ca se asfalta conexiunea intre DN2 si pod jos de tot pe partea dinspre Focsani, cea dinspre Bacau pare a fi gata. Se asfalta pe o ploaie medie. La Buzau de la pod pana la urcarea pe A7 la Spataru am facut 25 de minute. Autostrada intre Focsani si joctiunea cu A3 era in general destul de libera, se mergea fluent, in schimb A3 era aglomerat, in special de la A0 spre Bucuresti unde era foarte aglomerat. Cu A0 complet cred ca situatia ar fi diferita, eu as fi mers pe A0 si probabil multi altii.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
                        • ncbN Deconectat
                          ncb
                          ultima editare de

Autostrada A7 | Focșani-Bacău Lot 1 | Garoafa-Tișița | Comparație la 7 zile | 02.11-09.11.2025 | UMB
                          • First post
                            Last post