A0 centura București la nivel de autostradă
-
Eu abia acum remarc faptul ca pasajul DN3 peste A0 va fi la 2 benzi pe sens.
-
-
Nice. Eu stau in Balotesti. Daca s-ar mai face si pasajul DN1-DJ101 ar fi minunat.
-
Hai sa punem si sursa initiala, care are si planul:

(click pe poza pentru zoom in) -
-
-
-
Constructorul chinez (China Civil Engineering Construction Corporation) lucrează pe cei 8,5 km ai lotului cuprins între Afumați și Glina cu doar 170 muncitori și 70 de utilaje, a adăugat el.
Însă, pentru a finaliza în această vară lucrările, constructorul chinez trebuie să se mobilizeze mult mai eficient și să crească ritmul de execuție.
Descărcarea circulației de pe lotul 4 (Pantelimon-Glina) se poate asigura doar după finalizarea lotului 3, care va face legătura și cu lotul 2 (Corbeanca – Afumați), pe care se circula deja de 2 ani.
Lotul construit de antreprenorul chinez este important și pentru că, în absența sa, nu se poate asigura o conexiune eficientă între A3 (sectorul București-Ploiești care asigură legătura cu A7), DN2 și A2 (București-Constanța) pe semi-inelul nordic al A0.Adica nu se face giratoriu provizoriu la capatul lotului 4.
-
@vancouver are sens sa fie pusa presiune pe chinezi sa termine mai repede. Altfel, tare mi-e ca daca se face giratoriul la DN3, chinezii o mai lalaie pana in 2027.
-
Mama mia, cand o sa vada chinezii ca nu facem giratoriu, sa vezi mobilizare....
-
Exact, nu vom avea giratoriu pe DN3. Nici nu ar avea loc sa il faca, in configuratia actuala.
Pe de alta parte, CNAIR are ZERO parghii. Cel mult pot "urmari cu atentie si ingrijorare". Chinezii oricum se vor sterge la dos cu certificatele negative. Daca firmele chineze vor reveni in licitatiile din UE vor fi considerate "curate si uscate" cu ordin de la politic.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare