A2+A4 Bucuresti - Constanța - Mangalia și drumuri express in Dobrogea
-
Avem 11 oferte depuse pentru proiectarea si executia A4 la sud de Agigea. Termenul actual pentru evaluarea ofertelor este 29.03.2025.
-
Se pare ca a ieșit AC pentru mini nodul Cumpăna -vest. Adică bretelele scurte de pe partea de vest a nodului, prin care venind de la București se poate ieși direct în Cumpăna si din Cumpăna se va putea ieși pe A4 spre sud, spre Agigea.
-
Salutare! A inceput constructia ”nodului mic” de la Cumpăna. Se lucreaza de o săptămână.
-
Super, o veste buna pentru cei din Cumpana. Mai ales cand vin de la Bucuresti sau din nordul orasului vor intra direct, fara ocol si aglomeratie.
-
Bună seara! Vancouver
-
@WSrc1 Salutare!
-
Vezi ce a postat Eugen Vladutu pe YouTube. O nouă filmare pe canal
-
Da, am vazut postarea, dar nu am pus-o pe forum si nici nu am urmarit-o, pentru ca nu cred ca e ceva nou.
Il urmaresc pe Eugen Vladutu si imi place, cu o singura mentiune: ar ajuta sa ne urmareasca si el si atunci nu ar mai spune unele lucruri gresite, respectiv in loc sa-si dea cu parerea (care poate fi corecta sau nu) ar putea sa furnizeze direct informatia corecta.
-
@vancouver te înțeleg, ai putea intra canal, în secțiunea videoclipuri, deci ai putea lăsa un comentariu în secțiunea Comentarii, aștepți ca domnul respectiv să răspundă la comentariu dv. Filmarea postată astăzi (a lui Eugen) se numește A2 SPRE OLIMP IUNIE 2025