Material rulant: Locomotive, vagoane etc
-
LEMA 10+11 Softronic pe ultima suta, 12 in curs de asamblare:
-
-
-
Prin Fondul pentru Modernizare se finanțează:
înlocuirea utilajelor și echipamentelor energofage din transportul naval, aerian și feroviar cu echipamente și vehicule cu emisii zero – 299 milioane de euro;
achiziția de vehicule electrice și cu emisii zero pentru transportul rutier, feroviar, maritim și pe căi navigabile interioare – 299 milioane de euro;
dezvoltarea infrastructurii de mobilitate electrică în comunități și întreprinderi (e-MOVE RO) – 250 milioane de euro;
rețeaua națională de stații de reîncărcare pe autostrăzi, drumuri expres și drumuri naționale (programul e-Mobility RO) – 299 milioane de euro;
investiții majore în infrastructura de transport naval și portuară, pentru eficiență energetică și adaptare la schimbările climatice – 150 milioane de euro.
Urmează elaborarea ghidurilor -
Si Reloc avanseaza binisor cu noile lor ELASMO. Nr. 8 in teste:
-
Imi las și eu aici o mica nemulțumire legată de trenurile noi Alstom Coradia: Oare în acel caiet de sarcini nu a fost trecută și o cerință ca numerotarea vagoanelor să fie dinamică? Vagoanele noi modernizate în PNRR au tabele electronice unde bănuiesc ca se poate trece orice.
La trenurile Coradia, numerotarea e făcută cu un abțibild pe vagon…fixă și permanentă. Nu mereu am pățit să iau bilet la vagonul 1, și defapt să fie la coada trenului, iar locurile mele evident să nu fie în direcția de mers.Nu știu dacă vina e a CFR ca pe pagina lor de rezervări nu au făcut hărți ale trenurilor pe ambele sensuri de mers și când rezervi locul să corespundă cu direcția de mers, ori vina e a lui Alstom ca a numerotat vagoanele ca în anii ‘50 cu abțibild.
Sper ca nu am deranjat ca mi-am zis off-ul aici :))))
-
-
-
Cate dintre ramele si locomotivele ce vor veni sunt fabricate in Romania?
Stiu ca STIB din Belgia a avut o licitatie pentru noi rame si echipamente si a fost o distractie cand faimosii Alstom au pierdut in favoarea unor spanioli.
da, zic unor spanioli ca sa citez surse locale.
Ca raspuns, Alstom inchide toate liniile de productie din Belgia.E interesant cum din punct de vedere economic Alstom tinea niste linii de productie in Belgia numai cu speranta ca va castiga o licitatie scumpa.
P.S. asta mi se pare o forma de subventionare a somajului din partea politicienilor belgieni, o alta forma de mituire a votantilor.
Asa au procedat si cu Audi, ce avea o linie de productie in capitala Europei. -
@JohnDoe
0,00000000Alstom. Cum am mai spus , la nivel de produs sunt ok. Îmi plac. Dmpdv.
La nivel de organizare a producției. Mediocru.
Repectare a termenelor din contracte. Corijenți.
Relația cu beneficiarii. Ar trebui explulzați......cu șuturi.
Mihai Eminescu și George Enescu sunt omagiați cu cele mai noi locomotive modernizate la Softronic. Locomotivele 10 și 11 vor fi predate CFR Călători în scurt timp - Mobilitate.eu
VIDEO Prima locomotivă modernizată la SCRL Brașov, în teste pe București-Fetești