Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

Material rulant: Locomotive, vagoane etc

Scheduled Pinned Închis Moved CĂI FERATE
    228 Mesaje 13 Posters 62.2k Vizualizări 1 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • vancouverV Deconectat
      vancouver
      ultima editare de

Mobilitate.eu  /  oct. 25

Cum vor fi împărțite operatorilor și unde vor circula cele 128 de rame electrice și 16 locomotive ce ajung în România până în 2027 - Mobilitate.eu

Cum vor fi împărțite operatorilor și unde vor circula cele 128 de rame electrice și 16 locomotive ce ajung în România până în 2027 - Mobilitate.eu

Autoritatea pentru Reformă Feroviară a reușit în ultimii ani semnarea mai multor contracte pentru achiziția...

Railway fan. But motorways have to be done first!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
      • F Deconectat
        fulgernc
        ultima editare de

PESA Elf RE-R103 001 în probe de parcurs
        JohnDoeJ 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
        • JohnDoeJ Deconectat
          JohnDoe @fulgernc
          ultima editare de

Cate dintre ramele si locomotivele ce vor veni sunt fabricate in Romania?
          Stiu ca STIB din Belgia a avut o licitatie pentru noi rame si echipamente si a fost o distractie cand faimosii Alstom au pierdut in favoarea unor spanioli.
          da, zic unor spanioli ca sa citez surse locale.
          Ca raspuns, Alstom inchide toate liniile de productie din Belgia.

E interesant cum din punct de vedere economic Alstom tinea niste linii de productie in Belgia numai cu speranta ca va castiga o licitatie scumpa.

P.S. asta mi se pare o forma de subventionare a somajului din partea politicienilor belgieni, o alta forma de mituire a votantilor.
          Asa au procedat si cu Audi, ce avea o linie de productie in capitala Europei.

Calafat - Severin - Lugoj

F 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
          • F Deconectat
            fulgernc @JohnDoe
            ultima editare de

@JohnDoe
            0,00000000

Alstom. Cum am mai spus , la nivel de produs sunt ok. Îmi plac. Dmpdv.
            La nivel de organizare a producției. Mediocru.
            Repectare a termenelor din contracte. Corijenți.
            Relația cu beneficiarii. Ar trebui explulzați......cu șuturi.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
            • vancouverV Deconectat
              vancouver
              ultima editare de vancouver

Coradia Nr. 8 pe drum
              06+07 in teste spre a fi predate la CFR
              05 retrasa pentru revizie
              02+03+04 in exploatare
              01 in Bulgaria la teste, nu are inca dotari interioare, se va duce la un moment dat in fabrica sa le primeasca

Mobilitate.eu  /  nov. 7

A opta ramă Alstom Coradia ajunge în această noapte la București. În același timp ramele 6 și 7 sunt în faza de testare pentru a fi predate către CFR Căltători - Mobilitate.eu

A opta ramă Alstom Coradia ajunge în această noapte la București. În același timp ramele 6 și 7 sunt în faza de testare pentru a fi predate către CFR Căltători - Mobilitate.eu

A opta ramă electrică Alstom Coradia Stream pentru ARF ajunge în această noapte la București,...

• vancouverV Deconectat
                vancouver

Probe finalizate cu succes pentru a doua locomotiva modernizata de SCRL Brasov:

Anemona Andone  /  nov. 9  /  Companii

VIDEO A doua locomotivă electrică modernizată la Brașov prin PNRR a tractat 16 vagoane, cu 160 km/h, pe relația București - Fetești - Economica.net

VIDEO A doua locomotivă electrică modernizată la Brașov prin PNRR a tractat 16 vagoane, cu 160 km/h, pe relația București - Fetești - Economica.net

Societatea de Reparații Locomotive SCRL Brașov anunță vineri că probele de performanță pentru locomotiva EC 002 s-au finalizat cu succes.

263 reactions · 14 shares | Societatea de Reparații Locomotive - SCRL...

263 reactions · 14 shares | Societatea de Reparații Locomotive - SCRL...

• vancouverV Deconectat
                  vancouver

Anemona Andone  /  nov. 12  /  Investiţii

VIDEO Prima locomotivă electrică modernizată la Brașov prin PNRR a fost predată azi CFR Călători - Economica.net

VIDEO Prima locomotivă electrică modernizată la Brașov prin PNRR a fost predată azi CFR Călători - Economica.net

Societatea de Reparații Locomotive SCRL Brașov anunță că miercuri a fost predată către CFR Călători prima locomotivă EC modernizată prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Mobilitate.eu  /  nov. 12

Locomotiva electrică modernizată la SCRL Brașov a traversat pentru prima dată Carpații cu trenuri cu călători. Urmeaza alte 4 pana la finalul anului - Mobilitate.eu

Locomotiva electrică modernizată la SCRL Brașov a traversat pentru prima dată Carpații cu trenuri cu călători. Urmeaza alte 4 pana la finalul anului - Mobilitate.eu

Prima locomotivă electrică cu motoare asincrone modernizată la SCRL Brașov, în colaborare cu Promat Craiova,...

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                  • F Deconectat
                    fulgernc
                    ultima editare de

New CFR restaurant car in service.. #train #railway #railways #railroad #trains #cfrcalatori
                    1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                    • Duta CD Deconectat
                      Duta C
                      ultima editare de

Meserie...trăiască Bruxeles-ul, pnrr-ul !

• F Deconectat
                        fulgernc
                        ultima editare de

Prima locomotivă electrică modernizată la Brașov prin PNRR a făcut primele curse!
                        1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                        • First post
                          Last post