Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI ȘI DRUMURI
    1.9k Mesaje 72 Posters 611.8k Vizualizări 10 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • R Conectat
      Romulus @vancouver
      ultima editare de

@vancouver ar fi bine sa distribuim cât mai mulți comunicatul acesta pe rețelele proprii.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
      • vancouverV Deconectat
        vancouver
        ultima editare de

UMB este la ani lumina fata de Aktor. Aktor a avut cate un singur santier extrem de usor si a lucrat ca o cizma, si pe A10 si pe A0. UMB are multe loturi concomitent, unele semnificativ mai grele. Si lucreaza foarte bine pe o parte din ele si deloc sau slab pe altele. Aktor nu a lucrat nicaieri bine. Nici macar mediocru, gen Pizza nu au lucrat vreodata. Tot ce e bun la Aktor este calitatea suprafetei de rulare, nu prea am auzit de probleme in timp.

Railway fan. But motorways have to be done first!

F 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
        • F Deconectat
          FMFM @vancouver
          ultima editare de

@vancouver @mihai
          Cu siguranta diferenta este enorma intre cele 2 companii din toate punctele de vedere, dar ceea ce voiam sa punctez este cat de diferit vede societatea efectul final , intarzierile in cazul de fata, intre 2 constructori.
          Faptul ca unul a supracontractat si nu face fata, celalalt ca nu a avut cash-flow sau resurse de orice natura, toate se transpun in intarzieri care ne afecteaza pe noi, beneficiarii finali ai lucrarii.

Din pacate cei care se plang de accidentele de pe DN sunt aceeasi care accepta cu capul plecat ca autostrada este la sub 50% executie cu cateva luni inainte de termenul contractual si vin cu scuze greu de inteles.

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
          • D Deconectat
            daniel22_22 @DoubleOG
            ultima editare de

@DoubleOG Pentru ca USR + UMB nu este egal LOVE

D 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
            • D Deconectat
              DoubleOG @daniel22_22
              ultima editare de DoubleOG

@daniel22_22 si eu sunt membru de partid in USR, nu cred ca e o generalizare benefica.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
              • M Deconectat
                mihai @FMFM
                ultima editare de mihai

@FMFM a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:

Din pacate cei care se plang de accidentele de pe DN sunt aceeasi care accepta cu capul plecat ca autostrada este la sub 50% executie cu cateva luni inainte de termenul contractual si vin cu scuze greu de inteles.

Probabil aici e diferenta de perceptie: eu nu mai numar printre cei care cred ca autostrazile se construiesc pentru reducerea numarului de accidente.

Da, autostrazile aduc prin design o circulatie mai predictibila, deci mai sigura. Dar nu acesta e scopul lor constructiv. Scopul constructiv al autostrazilor este creeze coridoare rapide pentru marfa. Restul beneficiilor (cresterea sigurantei, transportul oamenilor etc.) sunt colaterale.

Daca in Romania se moare pe drumurile nationale, asta nu e din cauza lipsei autostrazilor, ci din cauza lipsei educatiei si a masurilor de preventie. Ori educatia nu se face cu autostrazi.

Am spus-o si o mai repet: intarzierile de cateva luni sau chiar de cativa ani la constructia unei autostrazi sunt complet nesemnificative pentru durata de viata de +100 de ani a unei autostrazi. Si tocmai, din cauza acestei durate de viata lungi e important ca lucrarea sa fie de calitate, nu rapida.

Noi criticam intarzierile cand sunt absurde si nejustificate, asa cum e acum absurdul situiatiei celor 41km din A7 Mizil - Buzau, perfect utilizabila, dar mentinuta inchisa circulatiei din cauza catorva suduri lipsa.

Daca Aktor zicea ca intarzie A0 S3 cu 2 ani pentru ca trebuia sa supra-consolideze un deal precum Zimbor, perfect: consolideaza-l cum trebuie. N-avem nevoie de-un nou Aciliu pentru ca dam carnet de conducere unor needucati lipsiti de spirit de conservare. Numai ca pe A0 nu a existat niciun deal precum Aciliu sau Zimbor. Ci o lucrare unde constructorul s-a impiedicat singur.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 7
                • T Conectat
                  trismegistul @vancouver
                  ultima editare de

@vancouver De acord complet cu ce spui despre Ciurea. Este toxic, și eu mi-am luat “ban” pentru ca susțineam prioritatea A8 in raport cu Comarnic Brasov, și mai stiu și alți useri banati pe motive similare.
                  Legat de Horațiu însă eu sunt circumspect. Dincolo de mesajele echilibrate, am sesizat de prea multe ori un ton arogant și nejustificat în comunicarea publică a unuia care clamează ca vrea să facă politică altfel. Mai mult, trage numai și numai pentru Ardeal și zona Sălajului, dovadă chiar cele mai recente OIL date zilele astea pentru Poarta Sălajului Nușfalău și nodul de la Românași. În timp ce la adresa Moldovei de exemplu are numai … contra argumente. Și o antipatie pe care nu o ascunde deloc. Ceea ce e foarte trist pentru unul care ajunge în funcție prin intervenții la cel mai înalt nivel .

vancouverV 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                  • vancouverV Deconectat
                    vancouver @trismegistul
                    ultima editare de

@trismegistul Posibil sa ai dreptate. O sa urmaresc aceste aspecte.

Railway fan. But motorways have to be done first!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                    • DEx Focșani-CtaD Deconectat
                      DEx Focșani-Cta @mihai
                      ultima editare de

@mihai am impresia că atenționezi pe cine nu trebuie. Fii mai atent cine are o problemă cu mine, că invers chiar nu am nici o treabă cu nimeni. Intru aici doar fiindcă primesc link, nu am nevoie ca eu un necunoscut, să impresionez alți necunoscuți.
                      PS: cu următoarea ocazie când respectivul mă mai persifleaza fără să îl bag în seamă, o să scot Vasluiul la suprafață și aia e. Însă sper totuși că voi cu câțiva trolli, puteți să țineți în frâu discutiile, așa cum și eu reușesc cu atâția urmăritori pe o pagină la liber.

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează -5
                      • DEx Focșani-CtaD Deconectat
                        DEx Focșani-Cta
                        ultima editare de

Acest mesaj a fost șters!
                        1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                        • M Deconectat
                          MihaiD @DEx Focșani-Cta
                          ultima editare de

@DEx-Focșani-Cta asta cu „la liber” las-o jos. Ți s-a atras acolo atenția că minți, dacă minți nu se poate reformula, minciuna e minciună, continuarea nu a fost recunoașterea minciunii, ci block. Ideea e să nu dai lecții de bună purtare acasă la o gazdă primitoare și, în general, nici lecții, dacă nu ești pregătit să le și primești.

S 1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                          • S Deconectat
                            sts @MihaiD
                            ultima editare de

@MihaiD salutare tuturor. hei ce se intampla aici ? aici nu suntem pe PUM sa ne luam gatul.
                            vancouvar ... te rog intervine , trebuie sa ne respectam.
                            multumesc

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                            • First post
                              Last post