DX-uri zona Galați - Brăila si DR21 Brăila-Slobozia-Călărași
-
Maine 27.06 se da drumul la drumurile de legatura la pod Braila:
-
-
TIMELAPSE CONSTRUCTIE POD BRAILA | 2009 - 2023 Ep #345
-
@ncb Da, filmarea asta e tare! Am aratat-o si unor prieteni mai putin pasionati de infra si li s-a parut wow.
-
@vancouver, Intr-adevar, e un proiect spectaculos si de referinta. Iar efortul depus atat de Raducu cat si de catre constructori a fost unul considerabil.
-
Braila - Jijila pe Podul peste Dunare - 19 km #2025 #podbraila #bridge #viralvideo
-
Pod Suspendat Braila - Tulcea | 27 iunie 2025 - Ultimul episod - drumul Brăila - Jijila.
-
Drumul expres DEx6 Braila - Galati | 02 iulie 2025 - zona Pod peste râul Siret +/- 1 km. #DEx6
Radu Aramă
-
Progres solid pe lotul asta, deși mulți zic că nu este activitate au instalat tablierul pe o parte, au mutat macaraua aia mare pe partea cealaltă , operatie care durează câteva zile pt că trebuie demontata, transportata, asamblata și testată și se va monta tablierul. Terminat de asfaltat, borduri etc. Cred că termină până în decembrie
-
@Iulian Unde ai vazut scris ca nu este acum activitate ?
-
@PaulS
Pai tu crezi că eu sunt aici să-ți fac inventarul postărilor de pe pum care dau lotul asta cvasi abandonat? -
Hai va rog nu va mai contrati. Mai ales daca e vorba de ce a spus X si Y, care nici macar nu este aici pe forum.
Vedem cu totii ca lucrarea merge inainte, dar ca motoarele turate la maxim arata altfel. Stim ca Umbrarescu a promis la un moment dat niste termene fanteziste, preluate si de politicieni si iata suntem la aproape 2 ani de acel prim termen si tot nu e clar cat mai dureaza. Pe de alta parte nu e cel mai important drum si putem sa mai inchidem un ochi.
Paharul e plin pe jumatate. Unii arata partea plina, altii partea goala a paharului. Si ne certam care parte e mai importanta ...
-
@Iulian Nu cred ca esti aici sa faci inventarul postarilor, dar cred ca e de bun simt ca atunci cand afirmi ceva, sa poti sa si demonstrezi.
Eu chiar acum am cautat si sunt doar vreo 2 postari prin luna mai in care se zice ce s-a promis anul trecut, una ca nu termina pana la sfarsitul anului dar nu era foarte convins.PS : de acord cu @vancouver .
Motivul pt care pun aceste intrebari la remarcile facute de @Iulian e strict din curiozitate, daca sunt doar pt. a arunca cu noroi in altii/altele sau chiar au un rol. -