A0 și DNCB, centuri București
-
@vancouver Apare in ceva comunicat a celor de la Retter...
-
-
@vancouver Ar trebui să fie Lotul 1 Nord? Ar fi perfect să înceapă și ultimul lot.
-
@mike_us Da este lotul 1 nord. Se pare ca Retter preia o buna parte din lot (cam o treime) cu totul - adica preia e un fel de a spune. Asa este impartirea in cadrul asocierii, cum a fost si la Coni-Trace. Doar ca la A7 lot 1 Retter a avut doar structurile, aici preia si terasamente etc pe o parte din lucrare. De asemenea raman si toate structurile din beton la Retter.
Poza surprinde camioanele cu care va lucra Retter.
-
@vancouver Deci, incet, incet, Retter devine vioara intai a asocierii.
-
-
-
Nu vreau sa fiu pesimist, dar la ritmul actual eu nu vad Aktor sa finalizeze acest lot pana la 31 mai, ci mai degraba la 30 iunie, cu dare in exploatare in iulie.
E incredibil ca nici pana azi nu sunt terminate asfaltarile sub pasajele de la Teghes si Darvari, ori pe bretelele de la Nodul A0/A1.
-
@adix rugaminte! un video complet cu lotul atribuit CCECC.
-
@mihai Si-au asumat 15.06 cu ministrul Grindeanu. Asa ca sigur nu termina la 31.05., adica sigur o lungesc macar pana pe 15.06. Altfel o firma serioasa ar putea termina si intr-o saptamana, dar ei au solutii s-o lungeasca la o luna.
-
@vancouver acordul cu Grindeanu prevedea deschidere pe 15.06, ceea ce presupunea finalizare pe 31.05 ca sa inceapa receptia.
-
Ca sa inceapa receptia pot fi gata pe 99%. Nu trebuie 100%. Oricum pana pe 31.05 clar termina asfaltarile de care zici, la bretele (cred ca doar una, cea spre Militari nu e inca la uzura), si respectiv sub pasaje. Apoi marcaje si parapete e chestiune de zile. Pur si simplu altceva nu mai au de facut, care sa impiedice deschiderea.
-
@vancouver vorbim de Aktor. Gasesc ei ceva de facut ca sa intarzie
-
Irinel Ionel Scriosteanu :
Eu sunt astăzi pe Șantierul lotului 1 A0 nord care are un început bun.
Pentru că am primit întrebări despre mobilizare și termene: Am avut astăzi discuții consistente și aplicate, in acest santier, cu antreprenorii și, având in vedere pregătirea și mobilizarea pe tot amplasamentul, pot să vă spun ca va fi o surpriza plăcută. Estimez ca primul tronson, intre Dn 1 și Dn 1A va fi dat in trafic înainte de termenul contractat, acest lucru fiind posibil chiar până in luna Mai anul viitor iar restul, lotului pana la A1, in toamna anului viitor, maximum in termenul contractat.
-
@adix pe youtube:
-
Din ce observ toarnă cam 3 banchete pe săptămână că atâtea cofraje au. Plus cofrajele pentru elevați unde se mișcă cu mult elan și mai au doar 12 bucăți de făcut. Daca nu au săptămâna libera la 1 iunie vedem toate elevațiile gata. Asta daca nu se muta cu pompele de beton pe pod unde au front de lucru serios.
-
@Iulian Pompele de beton se inchiriaza, in zona Bucuresti sunt destule ca sunt sute de santiere la care e nevoie de pompe in fiecare zi.
-