A7, A8 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei
-
-
Deschiderea Focsani - Bacau Lot 2 in Mai mi se pare cam optimista chiar si pentru UMB.
-
Mie mi se pare chiar imposibil mai, au ditai structurile fara grinzi si nu are sens sa faca hei-rup dupa parerea mea. As zice mai degraba iulie-august si anume doar strict centura Adjud, fara restul lotului 2.
Apoi in oct-noiembrie lot 1 Fcs-Bacau si restul din lot 2 (Adjudu Vechi - Racaciuni = peste 20 km)
Cu ceva hei-rup pe final de an o mica sectiune pe la Roman (cu rol de centura Roman).
Mai mult eu nu vad realist anul asta. -
Lansare oficiala licitatie tronson 2 Iasi - Pascani:
-
Autostrada A8 - S3: Leghin - Târgu Neamț, Prezentare Traseu, UMB [02.02.2025 / Ep. 01]
Ștef
-
@vancouver Deci ai paria că loturile 1 și 2 din Focșani-Bacău sunt complet finalizate? Adică 35 + 38 de kilometri, în total aproximativ 70 de kilometri.
Cele două loturi sunt și cele mai avansate, probabil ajungând acum la peste 40%. Ar fi o situație similară cu ceea ce s-a realizat în 2024: 80 km în 2024 vs. 70 km în 2025.
Și astfel ar putea finaliza DEx12, DEx6, A0 și o parte din A3 până în decembrie. -
Da, cam asa zic. Mi se pare si realist, si fezabil. DEx12 s-ar putea sa incerce o fortare pana la alegerile prezidentiale. Cum si
A3(corect: A0) Aktor e plauzibil pana la 01.05, am putea avea in mai Craiova-Constanta complet. Pentru UMB inseamna ca in iunie pot trimite oamenii de pe DEx12 in alta parte si probabil unii vor merge spre A7, altii spre A8. -
@vancouver Cred că ai vrut să zici A0 Aktor. E mare realizare și asta, să fie Constanța - Craiova, unde, în vară, doar pe autostradă/drum expres.
-
Da, A0, desigur!
-
AUTOSTRADA A7 Focsani - Bacau lot 1 | Poduri peste CF M500 si raul Putna 07.02.2025
Raducu P Drum