A7, A8 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei
-
@vancouver Deci ai paria că loturile 1 și 2 din Focșani-Bacău sunt complet finalizate? Adică 35 + 38 de kilometri, în total aproximativ 70 de kilometri.
Cele două loturi sunt și cele mai avansate, probabil ajungând acum la peste 40%. Ar fi o situație similară cu ceea ce s-a realizat în 2024: 80 km în 2024 vs. 70 km în 2025.
Și astfel ar putea finaliza DEx12, DEx6, A0 și o parte din A3 până în decembrie. -
Da, cam asa zic. Mi se pare si realist, si fezabil. DEx12 s-ar putea sa incerce o fortare pana la alegerile prezidentiale. Cum si
A3(corect: A0) Aktor e plauzibil pana la 01.05, am putea avea in mai Craiova-Constanta complet. Pentru UMB inseamna ca in iunie pot trimite oamenii de pe DEx12 in alta parte si probabil unii vor merge spre A7, altii spre A8. -
@vancouver Cred că ai vrut să zici A0 Aktor. E mare realizare și asta, să fie Constanța - Craiova, unde, în vară, doar pe autostradă/drum expres.
-
Da, A0, desigur!
-
AUTOSTRADA A7 Focsani - Bacau lot 1 | Poduri peste CF M500 si raul Putna 07.02.2025
Raducu P Drum
-
@PaulS E bine că, deja în februarie, s-au apucat de structuri în mai multe locuri și se vede progres față de decembrie.
-
-
@vancouver Mai aveți în plan să filmați lotul 2 din Ploiești - Buzău în următoarele săptămâni?
-
AUTOSTRADA A7 Focsani - Bacau lot 1 | Focșani - Domnești Targ 07.02.2025
Raducu P Drum
-
Varianta Ocolitoare Iași Est, Etapa Studiu de Fezabilitate, Studii Geo, PCRT [08.02.2025 / Ep. 01]
Ștef
-
AUTOSTRADA A7 Focsani - Bacau lot 2
-
Inginerul Mihai Ionescu prezintă lucrările care se execută pe lotul 3 al autostrăzii Ploiești - Buzău, parte a #A7!
Lotul 3 Pietroasele – Municipiul Buzău (13,9 km) -
Suna bine: inginerul este convins ca termina lucrarile la termen, adica oct. 2025. Bravo!
-
@vancouver Pana acum s-au miscat decent, sunt curios cum o sa fie la partea de ridicat grinzi ( pare ca sunt aduse toate in santier, mai putin pentru cele 2 din 3 cu structura metalica ). Iar la terasamente, cred ca sunt la cota pe o mare parte din lot. ( Din ce se vede din filmari )
-
@mike_us a spus în A7, A8 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei:
@vancouver Mai aveți în plan să filmați lotul 2 din Ploiești - Buzău în următoarele săptămâni?
Am facut ieri (duminica) o plimbare pana la Fulga (doar plimbare, nu am drona sa filmez ceva) si la Fulga sosise o macara mare de la Deme care, probabil, ar urma sa fie pusa azi pe pozitii pe partea cu Mizil. Profilele metalice din ambele capete al pasajului sunt asamblate si pregatite de ridicare.
Pe lotul 1 se lucra la nodul cu DN1D si la unul din conurile de la nodul cu A3. Mai au de finalizat conurile la inca 2 pasaje peste A7 (doar de finalizat, cea mai mare parte e facuta la ambele pasaje).