A1, A0, A2 - coridor principal vest-est Nadlac-Sibiu-Pitesti-Bucuresti-Constanta
-
@vancouver a spus în A1, A0, A2 - coridor principal vest-est Nadlac-Sibiu-Pitesti-Bucuresti-Constanta:
Viitorul suna bine!
Și mie mi se pare că pe A1 începe să se vadă luminița de la capătul tunelului. Pe Pitești-Sibiu, lotul 1 este gata, lotul 5 va fi finalizat în câteva luni, lotul 4 fără emoții undeva la mijlocul anului 2026, iar pe lotul 3 avem o companie mare, cu experiență în România, care deja se așteaptă să intre în teren anul acesta.
Eu, unul, nu am emoții nici cu lotul UMB, iar A0 se închide. Dacă pe cei 800 de kilometri dintre Constanța și Arad ar rămâne doar lotul 2 nefinalizat, deja ar fi o mare realizare. -
Pe A1 PiSi lot 3 (Tigveni - Cornetu) WeBuild a depus deja proiectul integral, urmeaza aprobarea in CT CNAIR si apoi CT MT. Info din interviul cu Dl. Pistol, director CNAIR, vedeti pe subiectul "Autostrazi".
-
Infrastructure Romania (mindmasster)
Autostrada A0 Sud - Lot 3 -26.01.2025
-
Articol despre A0S3 Aktor:
-
-
In perioada 28.01.2025 – 01.02.2025 se vor desfășura 20 transporturi cu depășiri pe traseul:
Tigveni – DN73C – Curtea de Argeș.
Vehiculele transportă grinzi.
-
-
A mai primit Pizza ceva AC pentru A0 (AC etapa II):
In esenta este vorba de ca. 10% din valoarea contractului, mai ales pentru structuri, adica pasaje pe sau peste autostrada, noduri rutiere, etc
-
Deci se desfiinteaza nodul temporar cu dj 601A?
Nu spune nimic in AC -
@vancouver Pe lotul 1 Nord există vreun nod? Adică se poate deschide circulația parțial sau trebuie finalizat întregul lot?
-
@mike_us Cu DN7 si cu DN1A.
-
@PaulS : Lotul asta (A0N L3) imi spune ca 100% nu va fi deschis in 2025.
-
Imagini la zi de pe șantierul Lotului 3 (Bragadiru-Joița) al A0 Sud!
Constructorul mai are de finalizat următoarele lucrări:- Terasamente și scurgerea apelor;
- Montare parapeți metalici;
- Lucrări la Pasajele de la km 91+350, 100+145, și 95+910;
- Lucrări relocare utilități;
- Așternere asfalt,
Antreprenorul grec și-a asumat deschiderea circulației în luna aprilie pe cei 17,96 km ai acestui lot care va asigura legătura dintre #A0 Sud și #A1.
Lotul 3 (Bragadiru – Joița) este singurul sector al A0 Sud care împiedică acum asigurarea continuității traficului rutier pe autostradă între A1 și A2, pe direcția Pitești – București - Constanța.
-
@PaulS : Doamne ferește! Ce utilități mai au încă de relocat?
-
@daniel22_22 Din pacate nu as sti sa-ti zic. Poate ne ajuta @vancouver cu aceasta informatie.
-
30 IAN 2025 Autostrada A0 Nord Lot 4 UMB
Infrastructura Romania
-
Cred ca este vorba de utilitati in zona Bâcu, la jonctiunea cu lotul Pizza, unde se face acel giratoriu provizoriu. Asadar nu pe partea care ne intereseaza, de la A1 spre DN6, ci la nord de A1, unde ei mai au 2 km de facut.