A3 București-Brașov-Cluj Napoca-Borș și A10 Sebeș-Turda
-
o merge deschis pana in nod daca nu reusesc vecinii sa se sincronizeze cu deschiderea pe anul asta?
-
-
-
-
@ncb Ozaltin se întrec cu Mapa la viteză sau mi se pare mie?
-
-
-
-
Nu stiu cine e sef de santier la Nadaselu, dar absolut mizerabila organizarea de santier. Haos total, materiale stocate peste tot. Oribil!
-
@m ihai Corect....iar mișcarea este ca okiul

-
-
-
-
-
-
UMB văd că mai are doar două puncte critice:
- umplutura de la podul unde se întâlnește cu devierea de 1,2 km de la Topa Mică (o lună – o lună și jumătate?)
- ultima alunecare de teren spre capătul lotului.
În rest, totul pare să fie mai degrabă mărunțișuri, dintre care o parte se pot termina și după darea în trafic: șanțuri, drumuri de acces sau chiar finalizarea parcărilor, care oricum sunt deja destul de avansate.
La Özaltın avem :
- viaductul de la Topa Mică, unde se aștepta asfaltarea
- viaductul de la Nădășelu, unde au început armarea. Nu mai este nicio grindă sau predală de montat.
În afară de viaductul de la Nădășelu, unde încă sunt ceva emoții — mai ales că vremea se va strica mai repede aici decât la câmpie — eu cred că restul se poate termina anul ăsta.
@mihai , tu, ca optimist, ce crezi? -
@mike_us eu raman la estimarea initiala: deschidere de trafic in Decembrie.

-
Gata domnilor! Trecut decembrie pe coperta. Asa sa fie!
-
@AutoInfraHUB Și eu sper la decembrie, dar chiar dacă nu se deschide atunci, pentru primăvara lui 2027 ar mai rămâne foarte puțin.
Cred că a fost unul dintre cele mai grele tronsoane din România: lung, peste 40 km, cu foarte multe alunecări și zone cu teren instabil.
Nu degeaba ne-am chinuit atâția ani să-l scoatem la licitație și să-l ducem până aici.@mihai are mână bună, așa că mergem pe ce zice el.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare