A7, A8 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei
-
Nodul A7 / DN1D, se va vedea si din poze, nu are bretelele inca complet gata. In prima faza se va deschide fara bretele. Nu se va putea iesi pe acolo. Doar la Baba Ana.
-
-
Păi Hotnews îl citează pe monarh. Sursele lor sunt chiar el, propriu și inconfundabil.
-
Hai sa plecam la drum. De la A3 spre Baba Ana:
privim inapoi de pe A7 spre nodul cu A3:
Podul peste CF. Acum vedem cat de lat va fi acest pod, cu 4 benzi pe sens + banda de urgenta:
Ne apropiem de nodul cu 1D (intre cele 2 puncte totul e gata):
Aici la podul peste Cricovul Sarat au avansat incredibil. La final de noiembrie pe un sens abia se apucasera de grinzi. Si un Duster sobolan nou, masina de santier cu un fler nou:
-
Se vede cum bretelele nodului sunt ceva ramase in urma si nu au cum sa le termine pana pe 20.12, probabil nici pana pe 24 dec.
Instaleaza parapetele median pe podul DN1D peste A7. Pe pod se circula deja:
Cu ocazia asta DN1D a primit un upgrade la 2+2 pe 2,5km, o treaba buna zic eu. Poate ar merita chiar continuata largirea pana in Albesti Paleologu (ca. 7km), inclusiv un ultra-necesar pod peste magistrala CF M500 Bucuresti-Suceava.
-
-
@vancouver
Unul din podurile peste Lotul 2 Mizil - Buzău (Vintileanca - Găgeni) pare rezolvat.
Nu-mi dau seama daca e asfalt sau hidroizolație.
Din ce știu, oamenii fac eforturi mari să toarne placa și la Mizil - Amaru. -
@daniel22_22 a spus în A7, A8 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei:
@vancouver : Dacă monarhul își dă ban înseamnă ca regatul ajunge republica, nu?
Ar fi un câștig pentru multă lume, având în vedere câtă ură a răspândit anul acesta în societate, doar pentru a-și urmări propria agendă.
Mă scuzați, nu m-am putut abține după ce am citit pe site-ul lor ‘analize obiective, asumându-ne rolul de watchdog independent’.
Asta, după ce au înjurat încontinuu pe cei care aveau dreptate și au aruncat cu mizerii... -
@mike_us Poate are interese proprii , sa faca mizerie...
-
Bine v-am gasit! Mie imi lasa un gust amar aceasta deschidere pana in nodul Mizil. Se va aduce mult trafic dinspre Bucuresti care va fi impins exclusiv prin Mizil (inclusiv pe la trecerea la nivel cu CF500). Ar fi fost mult mai utila solutia propusa de @vancouver cu descarcare la limita loturilor si reintrare in nodul Mizil prin bretele. In acest fel se deschideau ambele loturi si se descarca si traficul de pe A7 la Stalpu atat spre DN2 cat si spre DN2B (si se putea lucra la pasajul pe DJ100C peste A7 cand ar fi venit grinzile). Se vorbeste de inchiderea a trei DJ-uri, dar de fapt unul este deja gata, al doilea ar trebui sa aiba deja toate grinzile sus si s-ar putea suprabetona intr-o saptamana; ar ramane doar cel de la inceputul lotului 2, care ar putea fi ocolit cu solutia lui @vancouver. Sa fim realisti: nu e ok sa inchizi nici macar un DJ, dar sa impingi traficul de pe o autostrada peste o trecere la nivel cu calea ferata si printr-un oras cu strazi inguste iar apoi pe 20 km de DN2B mi se pare iresponsabil.
-
@vm75 : De acord. Ieșirea pe la Mizil va fi gatuita din cauza trecerii peste calea ferată, străzilor înguste din zona pieței din Mizil și a virajului pe DN2B unde se așteaptă mult dacă este cineva care face stânga sau înainte. În formatul de trafic de acum (fără A7 deschis) pe Google Maps apare roșu în zona aceea. Fără nodul cu DN1D deschis cred ca cea mai bună variantă este să se folosească ruta veche pe la nodul Gherghita urmată de viraj la stânga pe DN1D și ieșire la Albesti sau pe alte județene mai mici astfel incat sa se treacă Mizilul pe drumul cu prioritate. Sau ieșire prin Fierbinți, Dridu în Urziceni.
-
@daniel22_22
De asta depinde deschiderea lotului doi, Mizil - Stâlpu.
Grinda de jos, laterală, a fost sudată.
Urmează să o suie azi pe poziție și să înceapă sudura între grinda principală și cea laterală.
Dacă lucrurile merg lis azi, mâine după-amiază s-ar putea ridica predalele, face armătura și turna placa.
Să le ținem pumnii, sunt muncitori care lucrează de la șapte dimineața la 11 seara! -
@Tea: Doamne Ajuta sa fie toti safe.
-
@Tea a spus în A7, A8 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei:
@daniel22_22
De asta depinde deschiderea lotului doi, Mizil - Stâlpu.
Grinda de jos, laterală, a fost sudată.
Urmează să o suie azi pe poziție și să înceapă sudura între grinda principală și cea laterală.
Dacă lucrurile merg lis azi, mâine după-amiază s-ar putea ridica predalele, face armătura și turna placa.
Să le ținem pumnii, sunt muncitori care lucrează de la șapte dimineața la 11 seara!Nu, nu de asta depinde deschiderea. A venit laboratorul cu raze x?
-