DX Bacău - Piatra Neamț
-
Sa aiba Moldova muncitori pe cate lucrari se preconizeaza. Aici ma refer ca la Danlin se angajeaza oameni din zona Moldovei. Utilaje se gasesc...
-
Aici din cate am inteles, UMB a fost descalificat. Sunt curios din ce motiv.
-
Eu sunt curios cati someri o sa reuseasca sa angajeze in constructii. Stie cineva daca in caietul de sarcini este un numar minim?
-
@Azzl 1 800 șomeri este cifra estimată total pentru proiect (proiectare și execuție) și a fost folosită în procesul de evaluare a ofertelor ca avantaj pentru cei care angajează din rândul șomerilor locali. Aceasta nu este o obligație legală fixă impusă prin lege, ci un criteriu de punctaj în cadrul licitației CNIR — deci nu există o „sumă minimă legală” de șomeri obligatoriu de angajat; mai degrabă beneficiază de punctaj suplimentar constructorii care angajează cei ~1 800 șomeri menționați în studiul de fezabilitate.
Sursa: Libertatea -
@trismegistul De parca o să mai numere cineva vreodata șomerii angajati de Danlin după semnarea contractului. Acel criteriu a fost o chichita cu care I-a luat pe cei de la UMB.
-
@vancouver a spus în DX Bacău - Piatra Neamț:
Aici din cate am inteles, UMB a fost descalificat. Sunt curios din ce motiv.
Prețuri prea mici. :(
-
-
@andrei.bursuc Bun asa !!!
-
𝐃𝐑𝐔𝐌𝐔𝐋 𝐄𝐗𝐏𝐑𝐄𝐒 𝐁𝐀𝐂𝐀̆𝐔-𝐏𝐈𝐀𝐓𝐑𝐀 𝐍𝐄𝐀𝐌𝐓̦: 𝐂𝐍𝐒𝐂 𝐀 𝐑𝐄𝐒𝐏𝐈𝐍𝐒 𝐓𝐎𝐀𝐓𝐄 𝐂𝐄𝐋𝐄 𝐓𝐑𝐄𝐈 𝐂𝐎𝐍𝐓𝐄𝐒𝐓𝐀𝐓̦𝐈𝐈
Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC) a respins, astăzi, 20.02.2026 cele trei contestații depuse la contractul pentru proiectarea și execuția Drumului Expres Bacău-Piatra Neamț.
Decizia CNSC confirmă, astfel, rezultatul Comisiei de Evaluare a CNIR.
DETALII
https://www.cnir.ro/proiecte/drum-expres-bacau-piatra-neamt/ -
@andrei.bursuc in cazul asta spor la treaba. Face filmarile Raducu Popa direct din pat :).
-
Urmează contestație la CAB, respingere CAB în Martie, semnare în Aprilie, ordin de începere a proiectării în Iunie, reziliere în Iunie 2028.
Eu am zero barat încredere în Danlin. -
@daniel22_22 totusi au prea mukte utilaje parcate cat sa spui ca sunt 0. Sper ca au si soferi: si la urma urmei trebuie sa demonstreze. Are si omul ala orgoliu. Stiu ca are si ingineri angajati. Fac pregatiri. O sa livreze la inceput.
-
Se chinuie puțin viteziștii pe A7 cu organizare de UM. Nici eu nu am încredere in xxl cu atâtea proiecte.......
Val de contestații după atribuirea contractului pentru drumul expres Piatra Neamț – Bacău