Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

Material rulant: Locomotive, vagoane etc

Scheduled Pinned Închis Moved CĂI FERATE
    226 Mesaje 12 Posters 61.7k Vizualizări 1 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • vancouverV Deconectat
      vancouver
      ultima editare de

Si Reloc avanseaza binisor cu noile lor ELASMO. Nr. 8 in teste:

Locomotiva ELASMO 482-008 in teste cu 16 vagoane-Reloc Calatori-22oct2025

Railway fan. But motorways have to be done first!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
      • M Conectat
        mrs7
        ultima editare de

Imi las și eu aici o mica nemulțumire legată de trenurile noi Alstom Coradia: Oare în acel caiet de sarcini nu a fost trecută și o cerință ca numerotarea vagoanelor să fie dinamică? Vagoanele noi modernizate în PNRR au tabele electronice unde bănuiesc ca se poate trece orice.
        La trenurile Coradia, numerotarea e făcută cu un abțibild pe vagon…fixă și permanentă. Nu mereu am pățit să iau bilet la vagonul 1, și defapt să fie la coada trenului, iar locurile mele evident să nu fie în direcția de mers.

Nu știu dacă vina e a CFR ca pe pagina lor de rezervări nu au făcut hărți ale trenurilor pe ambele sensuri de mers și când rezervi locul să corespundă cu direcția de mers, ori vina e a lui Alstom ca a numerotat vagoanele ca în anii ‘50 cu abțibild.

Sper ca nu am deranjat ca mi-am zis off-ul aici :))))

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
        • vancouverV Deconectat
          vancouver
          ultima editare de

Mobilitate.eu  /  oct. 25

Cum vor fi împărțite operatorilor și unde vor circula cele 128 de rame electrice și 16 locomotive ce ajung în România până în 2027 - Mobilitate.eu

Cum vor fi împărțite operatorilor și unde vor circula cele 128 de rame electrice și 16 locomotive ce ajung în România până în 2027 - Mobilitate.eu

Autoritatea pentru Reformă Feroviară a reușit în ultimii ani semnarea mai multor contracte pentru achiziția...

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
          • F Deconectat
            fulgernc
            ultima editare de

PESA Elf RE-R103 001 în probe de parcurs
            JohnDoeJ 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
            • JohnDoeJ Deconectat
              JohnDoe @fulgernc
              ultima editare de

Cate dintre ramele si locomotivele ce vor veni sunt fabricate in Romania?
              Stiu ca STIB din Belgia a avut o licitatie pentru noi rame si echipamente si a fost o distractie cand faimosii Alstom au pierdut in favoarea unor spanioli.
              da, zic unor spanioli ca sa citez surse locale.
              Ca raspuns, Alstom inchide toate liniile de productie din Belgia.

E interesant cum din punct de vedere economic Alstom tinea niste linii de productie in Belgia numai cu speranta ca va castiga o licitatie scumpa.

P.S. asta mi se pare o forma de subventionare a somajului din partea politicienilor belgieni, o alta forma de mituire a votantilor.
              Asa au procedat si cu Audi, ce avea o linie de productie in capitala Europei.

Calafat - Severin - Lugoj

F 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
              • F Deconectat
                fulgernc @JohnDoe
                ultima editare de

@JohnDoe
                0,00000000

Alstom. Cum am mai spus , la nivel de produs sunt ok. Îmi plac. Dmpdv.
                La nivel de organizare a producției. Mediocru.
                Repectare a termenelor din contracte. Corijenți.
                Relația cu beneficiarii. Ar trebui explulzați......cu șuturi.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                • vancouverV Deconectat
                  vancouver
                  ultima editare de vancouver

Coradia Nr. 8 pe drum
                  06+07 in teste spre a fi predate la CFR
                  05 retrasa pentru revizie
                  02+03+04 in exploatare
                  01 in Bulgaria la teste, nu are inca dotari interioare, se va duce la un moment dat in fabrica sa le primeasca

Mobilitate.eu  /  nov. 7

A opta ramă Alstom Coradia ajunge în această noapte la București. În același timp ramele 6 și 7 sunt în faza de testare pentru a fi predate către CFR Căltători - Mobilitate.eu

A opta ramă Alstom Coradia ajunge în această noapte la București. În același timp ramele 6 și 7 sunt în faza de testare pentru a fi predate către CFR Căltători - Mobilitate.eu

A opta ramă electrică Alstom Coradia Stream pentru ARF ajunge în această noapte la București,...

• vancouverV Deconectat
                    vancouver

Probe finalizate cu succes pentru a doua locomotiva modernizata de SCRL Brasov:

Anemona Andone  /  nov. 9  /  Companii

VIDEO A doua locomotivă electrică modernizată la Brașov prin PNRR a tractat 16 vagoane, cu 160 km/h, pe relația București - Fetești - Economica.net

VIDEO A doua locomotivă electrică modernizată la Brașov prin PNRR a tractat 16 vagoane, cu 160 km/h, pe relația București - Fetești - Economica.net

Societatea de Reparații Locomotive SCRL Brașov anunță vineri că probele de performanță pentru locomotiva EC 002 s-au finalizat cu succes.

263 reactions · 14 shares | Societatea de Reparații Locomotive - SCRL...

263 reactions · 14 shares | Societatea de Reparații Locomotive - SCRL...

• vancouverV Deconectat
                      vancouver

Anemona Andone  /  nov. 12  /  Investiţii

VIDEO Prima locomotivă electrică modernizată la Brașov prin PNRR a fost predată azi CFR Călători - Economica.net

VIDEO Prima locomotivă electrică modernizată la Brașov prin PNRR a fost predată azi CFR Călători - Economica.net

Societatea de Reparații Locomotive SCRL Brașov anunță că miercuri a fost predată către CFR Călători prima locomotivă EC modernizată prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Mobilitate.eu  /  nov. 12

Locomotiva electrică modernizată la SCRL Brașov a traversat pentru prima dată Carpații cu trenuri cu călători. Urmeaza alte 4 pana la finalul anului - Mobilitate.eu

Locomotiva electrică modernizată la SCRL Brașov a traversat pentru prima dată Carpații cu trenuri cu călători. Urmeaza alte 4 pana la finalul anului - Mobilitate.eu

Prima locomotivă electrică cu motoare asincrone modernizată la SCRL Brașov, în colaborare cu Promat Craiova,...

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                      • F Deconectat
                        fulgernc
                        ultima editare de

New CFR restaurant car in service.. #train #railway #railways #railroad #trains #cfrcalatori
                        1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                        • First post
                          Last post