A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
^^ Interesant ca se vad lucrari recente intre nodul A7/A8 si Nodul Pascani, inclusiv la trecerea A7 peste DN28A in zona caminului de batrani cu litigiul. Asta indica faptul ca s-ar fi re-emis AC, deci probabil ca s-a rezolvat si problema de expropriere, iar de acum se poate avansa si cu acest sector.
-
-
^^ Luni, maxim marti 1 septembrie se (re)deschide si Centura Bacau cu access prin Nodul Bacau Nord pe aliniamentul final.
Eu zic că e bine și vineri sau sâmbătă, tot rapid e. Într-adevăr, s-au mișcat foarte repede și la ultima filmare arăta foarte bine.
Dacă termină marți sau miercuri, cu atât mai bine.Dar trebuie să învețe și lumea că, la autostrăzi, câteva zile în plus sau în minus, chiar și câteva luni la o deschidere, nu schimbă mare lucru. Important este să se lucreze constant în fiecare an. Dacă facem asta 4–5 ani la rând, deja ajungem foarte departe.
-
@mihai de pe celalalt forum am inteles ca mai dureaza cateva saptamani pana se deschide nodul de la Bacau Nord

-
@andrei.bursuc Eu aș zice maximum o săptămână, dar o să vedem.
O informație pe care o am de la cineva din zonă și care ar putea schimba puțin lucrurile:
Fac reparații punctuale și pe centura Bacău. Din ce am auzit, sunt zone unde s-a frezat asfaltul și se reface punctual terasamentul, iar în alte puncte se repară sau se reglează rosturile de dilatație.
O să-l rog să facă niște poze, să vedem dacă se poate. Partea bună e că și centura va fi va fi pusă la punct.La ei era „half profile” la Cleja, în 2024 nu era posibil pina la Focsani.. Dacă vrei să mai mergem în urmă, la Dealul Liliecilor de pe A1 era clar „sfârșitul UMB”. Margina–Holdea nu era gata nici în 2030. Mai zic?
Am citit forumul vreo 5 ani. Până și @vancouver , care scria lucruri deștepte acolo, a plecat și atunci am zis că e timpul.
-
@mike_us da, stiu, exagereaza groaznic, pana si cineva de pe forum o zis ca e cam mult cateva saptamani, da macar am ras bine
-
ULTIMELE 24 DE ORE ! Autostrada A7 ADJUD - BACĂU pregătită de INAUGURARE
O filmare foarte frumoasă, care încheie un moment important: începând de mâine după-amiază, Bacăul va fi legat direct de București pe A7.
Poate sunt puțin subiectiv, fiind din zonă, dar mie mi se pare că arată foarte bine și cred că și calitatea lucrării va fi una foarte bună. -
@mihai de pe celalalt forum am inteles ca mai dureaza cateva saptamani pana se deschide nodul de la Bacau Nord

De fapt, dupa unele "surse sigure", chiar vreo 3 luni, jumate, spre 9

Dar inteleg ce spui si in realitate nu e nimic de comentat

-
-
Nu se poate, exista iluminat functional, trebuie sa fie ceva facut cu AI-ul.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare