A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
AUTOSTRADA A7 FOCȘANI - BACĂU | LOT 2 DOMNEȘTI TÂRG - RĂCĂCIUNI Stadiu lucrări 03.09.2025
-
Văzând lotul 1 + podurile de la Domnești și Adjud sunt convins ca vom avea Focsani-Adjud la 20 decembrie și Adjud-Racaciuni la 1 mai 2026.
-
@daniel22_22 E posibil orice scenariu chiar daca podul peste Buzau a fost deschis abia acum cateva luni... ( A7 Lot 1 Bz -Focsani )
-
Daca se muta LEA de la Tisita pana pe 15 octombrie, sunt sanse pentru decembrie pe Focsani-Adjud. Mie mi se pare foarte complicat nodul Adjud, unde avem trecere CF si giratoriu suspendat deasupra autostrazii si zid de biscuiti pe ambele parti ale autostrazii. Se vede in ultima filmare a lui Raducu ca au montat grinzile pe doua deschideri peste CF, dar culeile par neterminate iar zidurile de biscuiti merg foarte greu. Din amintirile mele, Strabag la DNCB-Mogosoaia avansa cu un rand de biscuiti pe saptamana, atunci cand s-au mobilizat mai bine. UMB se misca greu si la Cernica la rampele cu biscuiti. Cu siguranta pot accelera cand va fi cazul, dar pana acum merg tare greu. Poate asteapta sa vina Imparatul sa le zica: "Biscuiti, ostenii mei!"
-
AUTOSTRADA BACAU - PASCANI LOT 3: KM 49+299 - KM 77+393.70 MIRCESTI - PASCAN 5 septembrie 2025
NS - FLIGHT MODE "ON"
-
-
Vă salut, ieri mi-am amintit că au fost probleme la podul peste râul Buzău construit de UMB, și că au și fost amendați pentru asta.
Am citit atât ce s-a scris pe pum cât și aici, în special la ce a scris vancouver. Până la urmă ce s-a întâmplat la pod?
Am întrebat și pe pum dar nu am primit un răspuns, am zis să întreb și aici, poate am mai mult noroc.
De asemenea, vancouver era în trecut membru pe pum, dar nu l-am mai văzut în ultimul timp. Ce s-a întâmplat? Nu pot să nu observ că există divergențe și aminozități între cele două comunități, de ce?
-
@Pfff77 Nu s-a intamplat nimic cu podul, este deschis in continuare si nu e nici un motiv sa cred ca o sa se intample ceva cu el, Din ce am inteles eu, si nu sunt expert in acest domeniu, UMB au compensat o eroare de proiectare punand ceva mai mult beton/asfalt dar chiar si asa este complet in siguranta.
-
Cu podul a răspuns @sonicstorm , mai mult nu e de adăugat.
Legat de prezența mea pum, nu vreau să intru în detalii, nu are rost. La modul general, fara legătură cu mine, divergentele sunt legate practic de un singur aspect: hate-ul pum (de fapt doar al monarhului) la adresa UMB. Noi aici nu iubim UMB, nu-i lăudăm, doar comentam la fel ca despre orice alt constructor, pe un ton neutru.
-
@vancouver - vezi ca acum sunt 2 monarhi....
-
Stie cineva un motiv pentru care centura Nord Focsani e inca inchisa? Am vazut ca balizele erau miscate, deci pesemne sunt unii "temerari", dr lasand asta la o parte, e vreun motiv real, de bun simt?
PS. La Garoafa, pilonii pe mijlocul DN2 sunt deja forati? Am trecut azi si deja montau armatura de la baza pilelor podului.
-
Ce lucrări mai are UMB pe A7, acolo unde a murit săracul om zilele trecute?
-
@SwatKat judecand dupa faptul ca pasajul DN2 nu este perpendicular pe A7, ci in diagonala, structura podului va fi cu tablier metalic, caz in care nu va exista pila centrala intre sensurile pasajului.
In acest moment, conform filmarilor, da, sunt forati toti pilotii pentru pasajul DN2 si sunt deja finalizate radierele culeelor, urmand ca in zilele urmatoare sa fie finalizate si radierele pilelor.
-
Focsani - Bacau lot 1 partial:
-
Luni 08.09 UMB vor avea liber (Sf. Marie mica). Apoi foc continuu pana pe 11 octombrie (sambata) si liber 12-13-14 (14 =marti = Sf. Parascheva).