A0 centura București la nivel de autostradă
-
-
-
-
@mihai da, șanțurile erau una dintre problemele care ar putea întârzia deschiderea autostrăzii... dar sincer, cred că o parte din ele pot fi terminate și după deschidere. nu e prima oară când se deschide o autostradă și nu sunt finalizate chiar toate șanțurile, mai au pe ici colo resturi mici de făcut. Dar în ultima lună și ceva am tot văzut că lucrează la ele și le betonează...
Dacă au drum tehnologic pot lucra la ele. Sincer, cred că o să rămână pe anexă cu ceva lucrări în zona culeilor. Îmi aduc aminte că Pizzarotti-Retter au mai lucrat multe luni bune după deschiderea A7 la finalizarea culeilor și a șanțurilor de scurgere a apelor din zona acestora. Ba chiar au mai completat ulterior cu panouri fonoabsorbante și alte chestiuni.Cred că cel mai important să circulă pe 20 sau luna aceasta până la final, să finalizeze:
- gardurile de protecție perimetral
- indicatoare și marcaje
- iluminat public
- parapete median și lateral
- pasajele/podurile să treacă testele de siguranță
Și evident să treacă de faza de pre-recepție să nu existe ceva neconform care să necesite refacerea unei bucăți de asfalt sau cine știe ce... oricum, carote au fost prelevate deja de pe traseul autostrăzii - nu știu cât s-au observat din dronă, dar din loc în loc sunt urme ale carotelor extrase.
-
-
@mihai speranța moare ultima.
-
Aș zice că lucrurile progresează binișor și putem spera ca în 2, max 3, săptămâni să circulăm pe acest lot.
-
La pasajul de la Moara Domneasca tot nu au reusit sa urce traficul sus.
-
-
-
-
De 6 luni ne uitam la pasajul DN3 și alții se plâng că UMB nu are capacitate.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare