A0 centura București la nivel de autostradă
-
-
-
-
-
-
-
-
O filmare in care la 00:16 se vad si toti cei 6 oameni care ridica singuri rampele de la pasajul DN3 peste A7 cu o viteza ametitoare: 1/5 din inaltimea rampei ridicata in 5 saptamani.
E bine rau. Inseamna inca 20 de saptamani (4 luni jumate) pentru finalizarea rampei estice (spre Branesti). Dupa care inca 25 de saptamani (5 luni jumate) pentru finalizarea rampei vestice (spre Bucuresti). Mai punem si vreo doua luni de iarna si ne auzim in Iunie 2027 pentru deschiderea traficului.
-
@mihai Lumea uită repede cum stăteau lucrurile acum 7–8 ani, când firmele se târau cu viteze de tip Aktor, iar altele mai și dădeau faliment.
Acum ne isterizăm dacă UMB termină cu câteva luni întârziere tronsoane serioase, de zeci de kilometri. Unde erau toți cei care se isterizează astăzi în cei 15 ani de apartenență la UE, când nu am construit aproape nimic?
Oare, dintre cele șapte loturi, ce firmă are cele mai mici întârzieri?
Este curios că marii specialiști în întârzieri nu au și un tabel Excel, care ar putea fi făcut chiar și de un elev de clasa a VIII-a, cu întârzierile aferente fiecărui lot. -
@mihai Eu mă gândeam la Martie-Aprilie 2027. Dar cred ca ai dreptate cu Iunie.
-
@mihai macar sa fi ramas bucovinenii de la Baxcom. Ei sunt inimosi :)). Si mai multi.
-
@Azzl din ce inteleg, Baxcom se ocupa numai de structuri. Cu alte cuvinte ei sunt sus pe pasaj la turnarea placii
-
@mihai E drept ca se cam înghesuie de mulți ce sunt .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare