A1 - Nădlac-Timișoara-Sibiu-Pitești-București
-
20% pe lot UMB:
-
Interesant ce ziceți voi acolo cu accesul pe ambele părți doar că este nerealist De ce am stat eu 4 ore într-un tunel( din alea vechi fara banda de urgență )între Genova și Menton anul trecut când pompierii francezi au trebuit să ajungă la un camion care se pusese de-a curmezișul tunelului? Și efectiv au trecut printre mașini care au trebuit să se strângă sa le facă loc. Sau ca sa ajungi la o ieșire de urgență daca nu ai banda de urgență și vei fi obligat să te deplasezi pe jumătate de metru de spatiu liber? Daca exista și ala. Cu sute de oameni panicați, cu vizibilitate foarte redusă, fum etc?
Dar de fapt întrebarea mea este de ce a fost acceptată la Porr si nu si la alții? Că pe alea 200 m de la tunelul mic de la Margina chiar nu cred că este un mare risc. Sunt curios cum este pe Pi-Si 3/2. -
Ptr tunele se fac simulări ptr situații de urgență. Pe unde să intervină. Cum. Pe ce secțiune a tunelului e bocajul. Parcă sunt treceri între galerii , două mari , ptr vehicule ..și din 300 în 300 metri ptr pietoni.
Nu spun că e bine fără bandă urgență. Doar spuneam că e posibil ca măsurile să fie aceste alveole. Și probabil @vancouver are dreptate. Sunt rațiuni de cost. Care , în economia globală a proiectului , probabil , nu sunt justificate. -
Apropos, pe Margina -Holdea mai trece cineva? Poate punem de o sponsorizare daca se oferă cineva. PM la mine este cineva interesat.
-
Autostrada A1 Lugoj - Deva | Lot 2E Margina - Holdea | Stadiu lucrări 08.06.2025 #umb
frameD Future PRODUCTIONS
@Iulian poti sa-i donezi lui frameD Future PRODUCTIONS
-
@PaulS
Pai ei nu sunt cei de la CNAIR Timișoara? Oricum nu au nici un link, un Revolut, cont ceva -
Oho ce ditai viaductu' inainte de tunel. Cate grinzi trebuie acolo oare?
-
@Iulian Cum sa fie cei de la CNAIR ? Au pagina lor oficiala.
framed productions este un dronar din TimisoaraSunt curios de lungimile forate si sper sa termine mai repede cut and coverul sa intre si din partile alea
-
@vancouver 27 de deschideri x 8 grinzi = 216 grinzi in total.
-
Există noutăți legate de lotul 3 WeBuild de pe PiSi ?
-
@cristian.nicolae
Din păcate nu prea filmează nimeni pe acolo. Este complicat de ajuns și parcă am văzut că unii se plâng de lipsa semnal. -
@Iulian a spus în A1 - Nădlac-Timișoara-Sibiu-Pitești-București:
@cristian.nicolae
Din păcate nu prea filmează nimeni pe acolo. Este complicat de ajuns și parcă am văzut că unii se plâng de lipsa semnal.Exact, greu de ajuns. Dar nici birocratic nu avem nimic nou, deocamdata. Adica ceasul inca nu a inceput sa ticaie pentru WeBuild. Inca nu au autorizatie de constructie decat pe ca. 25% din lot. Si depinde de un acord de mediu mai complex, care la randul lui este la un alt minister si acolo exista alt ritm de lucru si alta viziune, ceva gen "festina lente".