DX-uri zona Galați - Brăila si DR21 Brăila-Slobozia-Călărași
-
-
Drumul express DEx6 Braila-Galati | Imagini și sunet din șantier de la nivelul solului.
Radu Aramă
-
Probleme la Podul Braila
-
M-am uitat de curiozitate pe net la detalii despre podul hobanat:
Lungime totală: 307 m
Deschidere centrală: 130 m
Două deschideri secundare: câte 80 m
Este al doilea ca lungime din România.@vancover Deci întâi se montează tot tablierul și abia apoi se pun ancorele și cablurile?
N-am mai urmărit construcția unui pod hobanat, dar aș zice că pentru tablierul metalic peste Siret n-ar mai trebui să dureze mai mult de o lună, poate o lună și jumătate din momentul asta. Greșesc? -
^ Ca observație personală. Au mutat macaraua și au lăsat în urmă, pe celălalt mal adică, o bucată de tablier. Presupunerea mea este că e ultima bucată ce va fi ridicată. Și dacă nu e ultima tot va trebui ridicată, nu cred că o mută și au asamblat-o pe malul greșit. Asta înseamnă mutare macara din nou în partea cealaltă. Sau să vină alta . Dezasamblare, camioane, asamblare, calare ... fuge luna ta și jumate ...
-
Sunt mai multe variante de montare a tablierului podului hobanat. Daca se poate cu sustinere de la sol, atunci e super si se poate monta oricat, fara hobane. Daca nu, se monteaza un segment langa pilon, se betoneaza, se pun hobane, apoi se monteaza in consola urmatorul segment, fara sprijinire de la sol.
Aici la Siret pare ca vor monta tot tablierul metalic cu sustinere de la sol. Doar ultimul segment va fi ”in aer”, dar va sprijini pe cele doua segmente dreapta stanga de pe cele 2 maluri, care la randul lor vor fi intre timp sudate cu restul segmentelor.
-
Drumul express DEx6 Braila - Galati 15 iulie 2025 | Update lucrări pasaj c.f. + pod Siret. #umb
Radu Aramă
-
@oneLess
Tu crezi că au uitat -o? Când aia plătesc 30000 euro pe zi închiriere pt o macara ca aia ți crezi că-si permit sa uite o bucată de tablier?
Eu cred că e lăsată acolo și o vor ridica cu macaraua aia.Apropos, știe cineva ce model este, parca ar fi un Liebherr dar modelul nu- l vad. Poate LR 1800. Cât de larg este Siretul acolo? -
@Iulian
Eu sunt de părere că vor aduce încă o macara. Am tot încercat să înțeleg cum vor monta segmentele de pe mijloc , și nu îmi imaginam. După ce văd că de pe acest mal tot împing pământ în Siret , cred că , fac o platformă ptr această macara. Și vor aduce una pe celălalt mal și vor face asamblarea în sarcină. Probabil vor împinge pământ în S(să facă în albie un S) de pe ambele maluri , cât să permită macaralelor să se apropie. -
@oneLess Chiar și dacă termină de urcat tablierul pina la început de septembrie, cred că până in decembrie mai e timp pentru cabluri și asfaltare.
Restul structurilor sunt gata — din ce se vede, cred că e deja asfaltat peste tot până la ele.Am mai spus: cred că toate 3 loturile din sud (DEx12, A0, DEx6) vor fi închise până la sfârșitul anului, ca să poată veni cu forțe pe A7 și A8 anul viitor.
E doar o părere personală. -
@fulgernc
Eu zic că muta macaraua aia înapoi și îl urca de de unde este. Bucata aia nu cred că se va instala până nu se suprabetoneaza bucățile adiacente și se tensionează niste cabluri.
Cum au făcut la Someș. -
Nu zic că nu poate fi și așa cum spui tu.
Mă iau după indicii mai mult. Adică , au lăsat un segment , gata montat ptr a fi ridicat pe malul brăilean , într-o poziție ce ar indica ridicare simultană de pe ambele maluri. -
Data fiind structura tipica a podurilor hobanate, segmentul central peste Siret nu poate fi ridicat pana nu se instaleaza si nu se tensioneaza cablurile segmentelor adiacente pilonilor. Tablierul in sine nu are rezistenta structurala suficienta, nici macar cu acele pile metalice temporare.
Urmeaza deci instalari de cabluri pe ambele maluri inainte sa se ridice segmentul central.