Drumuri Nationale
-
-
Asfaltari in regie proprie pe ca. 9km pe DN 1J. Inclusiv asfalt productie proprie. DRDP Cluj:
Este drumul peste care trece viaductul de la Nadaselu (A3).
-
Covor asfaltic nou pe DN69 Arad-Timisoara. By Porr:
si pe DN58 Resita - Caransebeș:
-
-
Podul de Lutca deschis traficului incepând cu 11.06. Este podul prabusit din judetul Neamt, in iunie 2022:
-
Podul de la Predeal spre Azuga, peste CF, 2 sapt. de lucrari. Circulatie cu semafor. Incepand de duminica seara 15.06.2025, ora 20:00.
Imaginea care insoteste articolul e din cu totul alta parte, nu are legatura cu subiectul:
-
DN1 Predeal: lucrari finalizate:
-
Stadiul lucrărilor, în Iulie 2025, de lărgire la 4 benzi DN7 Baldana - Titu km 30+950 - km 52+300
M & M Studio
-
Am revazut o filmare de la Alin Alecu despre E85 si mi-am dat seama ce DN2 (E85) are acostamentul mai lat decat acostamentul de la DEx12.
Ma insel?filmarea e aici Bucuresti - Urziceni - Buzau | DN2 / E85 | Romania https://youtu.be/hnkf8iAGZLw?si=4IDufGuuG6d8nkB2
-
In mod cert acostamentul pe DN2 este mai lat decat pe DX12. Pe DN2 eu am circulat deseori cu masina integral aflata pe acostament, fara sa ating marcajul dintre banda propriu-zisa si acostament. Mai ales vehiculele lente merg permanent asa, doar camioanele nu au loc si trebuie sa "muste" un pic din cascaval, oricat de mult ar merge spre dreapta.
In schimb pe DX12 nu incape o masina mica, nici macar stationata, pe acostament. De circulat nici nu incape vorba, mai ales ca exista parapet lateral pe DX12 si nu se poate circula la limita cu roata aproape de marginea asfaltului.