Centuri rutiere
-
Centura Roman Est. Nu este vorba despre o artera noua, ci o reabilitare cu unele modificari. Dar inseamna transformarea unui drum judetean intr-un drum de trafic greu, adica la nivel de DN. Lungime 3,7km:
Daca am inteles bine acest drum a fost inaugurat de fapt in 2015 la nivel de DJ, dar s-a stricat repede, nefiind la nivelul cerut pentru traficul existent. Exista si un proces in care primaria incearca sa recupereze 4 milioane de lei de la vechiul constructor.
Dl. primar zice ca si podul de la Lutca este finalizat, urmeaza testele si in iunie se va da drumul la circulatie.
-
Danlin, care a finalizat aici, și a finalizat și podul de la Luțca înainte de termen, va face și rețeaua de DJ-uri dintre DN2 și Onești, un contract de vreo 40 mil euro. I-aș vedea pozitiv la un tronson de A/DX. Prin zona asta, după loturile aflate acum în execuție, nu prea mai sunt DJ-uri nemodernizate. Ici-colo niște capete sau km puțini de missing links.
-
Aici promitea seful CJ Prahova ca lucrarea va fi gata in 2024... Mai bine sa se abtina sa mai promita.
-
Centura Zalăului, 28 mai 2025
Cristian Marius Man
-
Si uite-asa ardelenii si-au gasit nașu: unii care se mișcă mai molcom decât ei.
-
-
Centura Fagaras si Oltul:
-
Centura Sud Craiova | Podari - Malu Mare - Cârcea | DN56 - DN55 - DN6 | 2025-05-31
Marius Patrulescu
-
Centură Comarnic - Valea Prahovei - DN1 - 31.6.2025
shoppy Infrastructure
-
legat de C. Comarnic: Se vad progrese fata de acum 2 saptamani. Ca de altfel pe mai toate santierele. Daca vrem neaparat sa fim nemultumiti, asta e asa de simplu din spatele calculatorului. Inclusiv foarte simplu de criticat optimismul initial al contructorului, pe care l-a transmis si autoritatilor locale. Dar in teren nu e asa de simplu. Unele lucrari sunt spectaculoase pentru doar o centura 1+1 pe langa albia raului. Respectul meu constructorului si muncitorilor. Arata bine si progresul este rezonabil. Inclusiv cu partea birocratica si de mutare de utilitati eu zic ca s-au miscat bine si toate par in executie. Eu sunt multumit.