A7, A8, A9 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei
-
@vancouver Cred că e un timp record pentru un pod. Și aici, și la Buzău. Dacă dau în trafic la Buzău în februarie, este foarte bine.
Interesant că în România recordurile de viteză le fac „firmele fără capacitate.”
-
-
Pod Buzau: pare ca se concentreaza pe un sens, desi nu e nici celalalt abandonat. Si pare posibil sa termine un sens pana pe 15.12, cu tot cu aparatele de rosturi, asadar sa vedem o deschidere half-profile aici. M-as bucura. Si daca nu, tot e super ca trag tare si va mai dura putin pana la deschidere.
-
Ar putea sa faca un half profile pentru inceput pentru ca la iesirea de pe pod va fi doar o iesire temporara. Dar sigur UMB vrea sa scape de tot podul si sa se mute mai sus de Focsani de tot.
-
Doamne cu ce viteza pot sa lucreze !!! Impresionant !!!
-
@daniel22_22
Asa ma gandeam si eu, dar nu e in stilul UMB<
ei prefera sa aduca personal suplimentar din alta parte si sa termine cat mai repede "cu totul" decat sa dea drumul pe jumatate... -
Chiar se deschide Joi centura Focsani (lot 4) ???
-
da, se pare ca e confirmat pentru joi 7 Noiembrie... pentru cocoasa de la Focsani.
cateva cadre aeriene de la Moldova vrea Autostrada, in afara carosabilului mai e de munca, pacat ca nu se fac si amenajari peisagistice precum in Austria/Ungaria/Germania si doar se niveleaza pamantul.
In fotografia asta se vede foarte bine viitoarea bariera verde, inclusa in PNRR :
-
-
Pod Buzau de ieri. A filmat si raducu, am fost si noi. Bine ca nu s-au ciocnit dronele!
-
PM Ciolacu e acum pe A7:
-
Grindeanu:
- sunt primii 11 km din PNRR
Promisiuni: - sapt viitoare lot 1+2
- in decembrie lot 3
- tot decembrie lot 1+2 Ploiesti-Buzau
- sunt primii 11 km din PNRR
-
A7 Ploiesti - Buzau:
hääää?
-
OMG: Inchid DN1D?
-
Ploiesti-Buzau lot 1, filmare intre Cricovul Sarat si capat de lot DJ100C (spre lot 2), disponibila de la ora 18:00
Pana atunci aveti aici poze din filmare:
-
@daniel22_22 a spus în A7, A8, A9 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei:
OMG: Inchid DN1D?
DN1D e deviat pe bretelele nodului.
-
Si lotul 2, filmat de la sol:
-
Deschiderea de la Focsani, maine (joi) ora 17:00. De pe facebook Cristian Pistol.
-
-