A7, A8, A9 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei
-
Pod Buzau: pare ca se concentreaza pe un sens, desi nu e nici celalalt abandonat. Si pare posibil sa termine un sens pana pe 15.12, cu tot cu aparatele de rosturi, asadar sa vedem o deschidere half-profile aici. M-as bucura. Si daca nu, tot e super ca trag tare si va mai dura putin pana la deschidere.
-
Ar putea sa faca un half profile pentru inceput pentru ca la iesirea de pe pod va fi doar o iesire temporara. Dar sigur UMB vrea sa scape de tot podul si sa se mute mai sus de Focsani de tot.
-
Doamne cu ce viteza pot sa lucreze !!! Impresionant !!!
-
@daniel22_22
Asa ma gandeam si eu, dar nu e in stilul UMB<
ei prefera sa aduca personal suplimentar din alta parte si sa termine cat mai repede "cu totul" decat sa dea drumul pe jumatate... -
Chiar se deschide Joi centura Focsani (lot 4) ???
-
da, se pare ca e confirmat pentru joi 7 Noiembrie... pentru cocoasa de la Focsani.
cateva cadre aeriene de la Moldova vrea Autostrada, in afara carosabilului mai e de munca, pacat ca nu se fac si amenajari peisagistice precum in Austria/Ungaria/Germania si doar se niveleaza pamantul.
In fotografia asta se vede foarte bine viitoarea bariera verde, inclusa in PNRR :
-
-
Pod Buzau de ieri. A filmat si raducu, am fost si noi. Bine ca nu s-au ciocnit dronele!
-
PM Ciolacu e acum pe A7:
-
Grindeanu:
- sunt primii 11 km din PNRR
Promisiuni: - sapt viitoare lot 1+2
- in decembrie lot 3
- tot decembrie lot 1+2 Ploiesti-Buzau
- sunt primii 11 km din PNRR
-
A7 Ploiesti - Buzau:
hääää?
-
OMG: Inchid DN1D?
-
Ploiesti-Buzau lot 1, filmare intre Cricovul Sarat si capat de lot DJ100C (spre lot 2), disponibila de la ora 18:00
Pana atunci aveti aici poze din filmare:
-
@daniel22_22 a spus în A7, A8, A9 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei:
OMG: Inchid DN1D?
DN1D e deviat pe bretelele nodului.
-
Si lotul 2, filmat de la sol:
-
Deschiderea de la Focsani, maine (joi) ora 17:00. De pe facebook Cristian Pistol.
-
-
-
Ploiesti - Buzau lot 3 Nurol, capturi din filmare:
Aici in plan departat podul peste Buzau al UMB:
Aici se vede mai bine podul Buzau:
-
Deci vom avea giratorii temporare și pe DN2 și pe DN1B pentru descărcarea de pe P-PZ lot 2.
Mi se pare ca e bine ca se vrea spargerea in doua a fluxului de pe A7.