Drumuri Nationale
-
-
-
-
-
-
-
-
@Azzl Nu e problema, in felul asta il vor repara și vor elimina restricția, dacă fără evenimente nu se putea repara. Și banii vin de la RCA-ul macaralei.
-
-
Am fost azi pe Baldana-Targoviste, lucrarile sunt in diverse stadii de executie si traficul e bulversat de semafoare de sens alternativ. Sunt bucati unde partea de drum nou e deja in circulatie si se lucreaza la cel vechi, locuri in care nu se vede nimic (prin sate, nu mai tin minte care), nu e tocmai rau dar nici nu prea se vede un plan clar de executie. Oricum drumul 2+2 prin sate mi se pare o mare prostie, cred ca noi eram cei care circulau cel mai lent, un pic sub 70 km/h, cat sa nu incurcam mergand prea incet.
-
@Adrianb1 Așa este.....sunt zone unde nu mișcă nika. Erau bune niste centuri pe lângă sate . Mai e ceva de zis? Nimic. Vai mama ei de cnair.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare
S-a prăbușit un pod de fier pe DN12A / Traficul e blocat pe una dintre principalele legături dintre județele Bacău și Harghita / Structura a cedat după trecerea unei macarale de mare tonaj