A1 - Nădlac-Timișoara-Sibiu-Pitești-București
-
-
-
Merită munca lui un like pe Youtube! -
Urati rau peretii astia torcretati de care se va umple Valea Oltului pe mana lui Mapa. I-am sesizat si in simulari, dar am crezut ca e vorba de o textura lipsa in rendering, nu ca vor arata in halul asta.
-
-
-
-
-
-
Se vad deja lucrari importante la viaducte inclusiv intre Poiana si Cornetu, semn ca de acum exista AC si pe aceasta sectiune.
-
Am scris si in comentariu la filmarea lui raducu: dupa parerea mea se contureaza o finalizare a lotului 3 in vara 2029:
- probabil AC complet in vara 2026, dupa ce s-a dat ordonanta de exceptare pentru mediu
- 3 ani de munca din vara 2026 pana in vara 2029 sunt realisti, chiar daca exista deja structuri avansate (dar sa nu uitam ca decembrie-februarie va fi imposibil de facut umpluturi, asfalt, izolatii, marcaje)
- in toamna 2026 intra TBM, in primavara 2028 ar trebui sa fie gata ambele galerii
- inca un an pentru straturile rutiere in tunel si dotari, instalatii etc
In functie de mobilizarea Mapa-Cengiz, aceeasi vara 2029 este plauzibila si pe lotul 2, respectiv daca mobilizarea nu va fi suficienta atunci probabil va mai dura aprox. 1 an in plus.
PS. Si se preconizeaza o perioada critica cu lucrari pe Boita - Lazaret aproape de DN7, poate chiar cu inchideri totale, intre vara 2027 si vara 2028.
-
La Webuild nu era vb ca incep cu tbm-ul in primavara? De cateva luni nu au miscat nimic la portaluri?
Legat de lotul 2 nu l vad terminat mai repede de 5 ani incepand de acum, cu condiția sa aiba ac pe tot lotul pana n vara. Iar daca primesc AC si mai continua inca 1 an in ritmul asta cred ca se impune o reziliere, in momentul de față pe frontul de lucru pe care l au nu-l acopera. -
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare