Material rulant: Locomotive, vagoane etc
-
-
Până în momentul de față, PESA a livrat șapte trenuri din cele cuprinse în cele două contracte semnate cu ARF.
... din totalul de 91 de rame contractate (62 regio + 29 IR)
-
-
-
-
-
-
-
-
Sigur nu pare pentru noi, pentru ca de abia ieseam din anii saizeci in care ne-a tinut pingelica plumbuitu'
-
-
@fulgernc Ce ruginituri !!!
-
@daniel22_22
Da . Nu știm dacă sunt ptr a fi introduse în circulație. Dacă e ptr a fi introduse în circulație , mă mulțumesc măcar că vor fi electrice.Ptr mine ar fi fost foarte ok dacă Softronic ar fi păstrat rama lor în ofertă. Nu știu dacă nu ar fi fost posibilă o asociere cu vreo bancă comercială ptr a oferi condiții de finanțare proprii. Oricum , cred că nu e avantajos ptr ei să o producă , dacă nu au niște comenzi mai mari. Piața OTF privați e prea fragmentată în RO ptr a permite achiziționarea de MR nou. Din acest motiv menționam în comentarii mai vechi o posibilă asociere. Și prima în minte îmi venea , între Softronic , și Astra. Ambii , și producători , și OTF. Cu sinergii evidente. Unii specializați pe producția de vagoane și carcase. Alții , specializați pe producția de echipamente , motoare și integrarea lor pe diferite platforme.
O asociere a OTF ar permite , dacă ar avea capital , să își procure 10 rame(să spunem) din cele produse de ei. Cu care să intre pe rutele cu potențial. Cu o împărțire a producției între ambii. Pe rutele de distanță ar putea intra , tot cu material propriu. Loco Softronic , vagoane Astra.
Astra sunt destul de ok pe partea de echipare interioară vagoane(ar trebui să mai lucreze puțin la categoria desen estetic. Să fie înfocat mai mult spre sobru-funcțional . Desen "ikea" cum îi spun eu) și ar putea face ceva mai ok la nivel de mobilier interior cu rama Softronic. Care , nu prea au cine știe fe experiență și competențe pe acest palier.Softronic și Astra sunt două firme care se completează frumos pe partea de produse. Ce au acum în ofertă. Dar ar putea crește. Fragmentarea pe un domeniu ala complex e o problemă.
EXCLUSIV. Rutele pe care vor fi testate trenurile PESA
Alstom realizează teste cu două rame Coradia în comandă multiplă pe ruta București - Constanța - Hubul tău de informații din domeniul mobilității