Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    3.2k Mesaje 112 Posters 1.1m Vizualizări 12 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • EmericE Deconectat
      Emeric
      ultima editare de

Ultima verificare pe A7 înainte de deschiderea secțiunii dintre Focșani și Adjud!
      Sunt astăzi pe șantier pentru a mă asigura că totul este pregătit pentru a deschide circulația în cele mai bune condiții.
      Suntem la un pas de momentul mult așteptat: înainte de Crăciun vom avea încă 50 de km de autostradă!
      Constructorul român (UMB) montează acum ultimele elemente de siguranță (rosturi de dilatație și lise de parapet).
      Mobilizarea este exemplară până în ultimul moment.
      Odată cu deschiderea acestui nou sector, încheiem anul cu 195 de km puși în circulație pe A7 (din cei 319 km ai Autostrăzii Moldovei), între Ploiești și Pașcani.
      Moldova are acum autostradă reală și perspective economice concrete .

Cristian Pistol

Cristian Pistol

Ultima verificare pe A7 înainte de deschiderea secțiunii dintre Focșani și Adjud! Sunt astăzi pe șantier pentru a mă asigura că totul este pregătit pentru a deschide circulația în cele mai bune...

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
      • A Deconectat
        Azzl
        ultima editare de

Acum ca arata cu mana spre indicator in sfarsit am inteles ca se vorbeste despre A7. Sau incearca sa fie poietic?

A 1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
        • A Deconectat
          anddy__ @Azzl
          ultima editare de anddy__

@Azzl a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:

Acum ca arata cu mana spre indicator in sfarsit am inteles ca se vorbeste despre A7. Sau incearca sa fie poietic?

Cre'ca Pistol cu Apa mai mult a vrut sa ne spuna ca A7 are in circulatie 195 de km
          lol

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
          • A Deconectat
            Azrael
            ultima editare de Azrael

vineri pe pod la Tisita. cine nu poate sa ia cu lamaie..cu ce vreti voi...dar daca dati sonorul pe mut vedeti ca nu mai era mare activitate azi in zona. si soare si frumos. si dorinel la cina cea de taina. greii A7 :)

cei cu sapa..la insurubat rosturi de dilatare, cei cu mapa...da-l naibii de deficit...sa facem infrastructura ...e bine :)

https://www.monitoruldevrancea.ro/2025/12/19/video-grindeanu-ciolacu-si-halici-pe-a7-vrancea-este-conectata-integral-la-autostrada/

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
            • S Deconectat
              SwatKat
              ultima editare de

Azi am fost pana la Focsani si inapoi. N-am crezut cand am vazut 2h pana la Dedeman acolo din fata casei. Si tot 2h la intors.
              Ceata maxima, trafic destul de lejer mai ales la intors daar, Doamne, cat de lejer se poate conduce si pe ceata deasa cand esti pe autostrada! Si cat de trist ca ani de zile nu s-a facut nimic si acum ne minunam de “normalitate”!…
              Revenind, fix la finalul lotului 3 inainte de Ficsani s-a facut o treapta (pe sensul spre Fc si nu e asa grav) dar sunt curios daca e si pe sensul celalalt, ca nu stiu cum vine breteaua de urcare pe A.
              Mai e un rost pe la nod Albesti.

Astept cu interes pe 24 drumul spre Adjud, si sper tare sa fie si vremea cat de cat ok.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
              • vancouverV Deconectat
                vancouver
                ultima editare de vancouver

Din pacate pe 24 si 25 se anunta temperaturi in jur de zero si precipitatii, probabil lapovita sau ninsoare. Asa ca s-ar putea sa fie nasol. Cine poate, sa circule pe 23 seara, dupa deschidere.

Railway fan. But motorways have to be done first!

S 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                • M Deconectat
                  MihaiD
                  ultima editare de

Mie îmi arată că vine un pic de ger, destul de mult sub zero. Dar aș zice din fericire, că dacă venea acum două săptămâni... Bine așa. Acum chiar aștept să ne bucurăm și de zăpadă ca în copilărie, dacă tot ne-am văzut cu sacii în căruță la Adjud. :)

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                  • ncbN Deconectat
                    ncb
                    ultima editare de

AUTOSTRADA A7 Nod rutier turbion cu A8 | Bacău - Pașcani lot 3 18.12.2025
                    1 Reply Last reply Răspunde Citează 6
                    • ncbN Deconectat
                      ncb
                      ultima editare de

A7 Focșani - Adjud | Ultimele pregătiri înainte deschiderii circulației Filmare de la bord 20.12.25
                      1 Reply Last reply Răspunde Citează 5
                      • S Deconectat
                        SwatKat @vancouver
                        ultima editare de

@vancouver Drumul oricum il faceam pana la Bacau, ma bucur doar ca voi avea doar 60 km de DN2. Insa da, va fi interesant pe 24, sper doar ca la ora la care plec, adica dupa serviciu, sa fie destul de liber...

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                        • First post
                          Last post