A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@MihaiD a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:
Camerele puse pe camioane la UMB pun presiune pe oameni, de ex, nu parerisme ale unora care nu știu munca de șantier
Și GPS ptr anumite mașini?și programe ptr gestionare flotă?oare au? Mă întreb ptr că e foarte dificil și ptr diverși șefi să gestioneze eficient "mișcarea" simultană a unui nr așa mare de vehicule.
-
A7 Lot2 - Pod Mizil : se lucreaza la suduri.!
-
Asta chiar e o veste foarte bună! Să sperăm că, de data asta, vor sufla și în iaurt și că, în următoarele luni, vor reuși să finalizeze și acest lot.
-
AUTOSTRADA A7 | Nodul rutier si statia de asfalt de la Ramnicu Sarat
Raducu P Drum
-
Imagini de pe șantierul Autostrăzii A7, Focșani – Bacău, Lot 1 Focșani – Domnești-Târg
lucrări la pasajul rutier peste DN 2 și calea ferată din zona Garoafa (jud. Vrancea)
-
Vesti bunicele pe A7 Ploiesti - Buzau lot 2 Coni-Trace: a fost deja emisa dispozitia de santier pentru eclisare. CNAIR nu trebuie sa plateasca nimic in plus, deci totul pe banii constructorilor. Sunt mai mult de 5000 de suruburi, chiar peste 6000. Eclisele cantaresc unele si cate 100 kg, si se pun evident si pe o parte si pe alta a imbinarii. Sa vedem cum rezolva tehnologic problema, ca 100 de kg nu se pot ridica cu mâna, trebuie ceva o macara, un incarcator telesopic si pusa eclisa pe macar 2 buloane (bulon = surub). Pot fi eventual niste buloane mai lungi si mai subtiri, provizorii de montaj. In fine, treaba lor, eclise au vrut, au primit.
-
@vancouver vezi ca ti-au furat astia mesajul fara sa arate sursa, au postat si pe pum :))
-
Autostrada A7, Roman Sud, UMB, 07 03 2025
SPIRI DRONE
-
Imagini aeriene de pe șantierul Autostrăzii A7, Focșani – Bacău, Lotul 2, Domnești-Târg - Răcăciuni (38,78 km).
În imagini, lucrări de turnare rigle elevație la pasajul rutier peste DN 2 de la Domnești-Târg. -
@chapo nu stiu unde zici ca au preluat info. Am fost pe A7 pe pum si nu e nimic in neregula sa zic asa.
Este doar o alta informare, cu sursa = presa locala, stirea fiind chiar de alaltaieri. Stirea pe care ai pus-o chiar tu.
Intr-adevar dispozitia de santier este datata 04.03, deci presa a aflat pe 05.03 despre ea, ceea ce e foarte bine.
-
Ce mă impresionează la UMB este că, deși au atât de multe șantiere, reușesc să avanseze pe fiecare dintre ele.
Cred că, pe lângă capacitatea foarte mare în ceea ce privește angajații și utilajele, au și un management extrem de eficient. -
Da, UMB lucreaza peste tot, dar nu e chiar cum ar trebui. Au deficit la structuristi. Daca te uiti la nord de Adjud nu lucreaza la nici o structura. Doar terasamente. Nu zic, bun si asa, dar cu cat se vor duce mai mult in zona montana, mai tare o sa le trebuiasca structuristi. Sunt loturi A8 cu 50% din lungime pe viaduct!
-
@vancouver aaa credeam ca au furat de la tine :))
-
AUTOSTRADA A7 Focsani - Bacau | Centura Adjud 06.03.2025
Raducu P Drum