A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Apropo, știe cineva dacă UMB lucrează și noaptea până la Adjud, sau până la ce oră lucrează?
-
@SkyScraper-Ro punctual lucrează și noaptea. Cel puțin de câte ori am folosit noaptea DN2 i-am văzut la lucru.
-
@snake69fast asa este, pot confirma si eu. Tin minte ca si pe Buzau-Focsani anul trecut se vedeau lumini pana pe la 3-4 dimineata.
-
@snake69fast Adică lucrează chiar și după 12:00 noaptea și anul ăsta?
-
@saphza Aa, mulțumesc mult de răspuns! Eu întreb mai mult pentru anul ăsta, pentru zilele care urmează. Dacă lucrează și noaptea, au toate șansele să termine anul ăsta
-
@SkyScraper-Ro eu personal i-am vazut cel putin pana pe la 12 (cand mai circulam si eu acum vreo 2 saptamani). Cred ca merita, mai ales daca nu ploua si sunt temperaturi pozitive
-
AUTOSTRADA A7 Focșani- Bacău Lot 1 Nod rutier Tisita | LIVE 03.12.2025
Raducu P Drum
-
WOW !!! 2 deschideri armate complet in 2 zile !!!
-
Probabil ca azi il si betoneaza. Pacat ca, desi nu ploua propriu-zis, totul este ud, adica ploua marunt din cand in cand si asta impiedica sa lucreze la izolatii. Pentru asfaltari e ok si asa.
-
În acest sens, am transmis astăzi către ANAP documentația pentru concesionarea unor spații de servicii pe 4 noi drumuri de mare viteză.
Aceste noi spații, dotate cu pompe pentru alimentarea cu carburanți, stații de încărcare electrică, zone de snack-food, toalete și dușuri.
Trei dintre aceste noi spații de servicii vor fi deschise pe A7 (autostrada Moldovei), pe care vom circula anul viitor până la Pașcani, în zona localităților- Baba Ana (km 28+400),
- Valea Râmnicului (km 91+000)
- Milcovul (km 131+000).
Cristian Pistol pe facebook: https://www.facebook.com/CristianOvCPistol/posts/pfbid02QqjFFx2SLWG7Kanj9gHWDfKAh26HADgX5o1VZVSRfMT9KKMr98n4U7oot7kuU3VPl
-
Răbdare și tutun. O să fie bine…:)
-
-
@vancouver sa le împărtășesc din experiența mea când lucram pe șantier în Rusia în Siberia. Acolo când aveau nevoie sa usuce betonul că sa poate sa circule cu SPMT-urile erau obligați să facă șoproane de 10x10 din teva de la schela acoperita cu prelate din pânză chiora (polietilena, cauciucul erau casante la -40°C). După aia veneau cu compresoarele de aer mobile la care anulaseră răcirea și suflau pe jos cu aer fierbinte. Se topea zăpadă instant și era pe jos perfect uscat după ce treceau de doua trei ori. După aia mutau șopronul mai departe fără sa- l desfacă, îl ridicau cu 4 stivuitoare care se deplasau simultan.