A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Apropo, știe cineva dacă UMB lucrează și noaptea până la Adjud, sau până la ce oră lucrează?
-
@SkyScraper-Ro punctual lucrează și noaptea. Cel puțin de câte ori am folosit noaptea DN2 i-am văzut la lucru.
-
@snake69fast asa este, pot confirma si eu. Tin minte ca si pe Buzau-Focsani anul trecut se vedeau lumini pana pe la 3-4 dimineata.
-
@snake69fast Adică lucrează chiar și după 12:00 noaptea și anul ăsta?
-
@saphza Aa, mulțumesc mult de răspuns! Eu întreb mai mult pentru anul ăsta, pentru zilele care urmează. Dacă lucrează și noaptea, au toate șansele să termine anul ăsta
-
@SkyScraper-Ro eu personal i-am vazut cel putin pana pe la 12 (cand mai circulam si eu acum vreo 2 saptamani). Cred ca merita, mai ales daca nu ploua si sunt temperaturi pozitive
-
AUTOSTRADA A7 Focșani- Bacău Lot 1 Nod rutier Tisita | LIVE 03.12.2025
Raducu P Drum
-
WOW !!! 2 deschideri armate complet in 2 zile !!!
-
Probabil ca azi il si betoneaza. Pacat ca, desi nu ploua propriu-zis, totul este ud, adica ploua marunt din cand in cand si asta impiedica sa lucreze la izolatii. Pentru asfaltari e ok si asa.
-
În acest sens, am transmis astăzi către ANAP documentația pentru concesionarea unor spații de servicii pe 4 noi drumuri de mare viteză.
Aceste noi spații, dotate cu pompe pentru alimentarea cu carburanți, stații de încărcare electrică, zone de snack-food, toalete și dușuri.
Trei dintre aceste noi spații de servicii vor fi deschise pe A7 (autostrada Moldovei), pe care vom circula anul viitor până la Pașcani, în zona localităților- Baba Ana (km 28+400),
- Valea Râmnicului (km 91+000)
- Milcovul (km 131+000).
Cristian Pistol pe facebook: https://www.facebook.com/CristianOvCPistol/posts/pfbid02QqjFFx2SLWG7Kanj9gHWDfKAh26HADgX5o1VZVSRfMT9KKMr98n4U7oot7kuU3VPl
-
Răbdare și tutun. O să fie bine…:)
-