A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@mike_us in cativa, adica in 10
-
A7 va rog
-
Autostrada A7 Ploiești - Buzău lot 3/ centura Buzău in regim de autostradă
-
Ora 5:40-6:00. Pe un drum de la Mircesti la Pașcani, am numărat în jur de 30 de basculante de la firma UMB. Duc balast de la groapa de împrumut din Gherăești în nodul turbion de la Pașcani.
-
O chestie care ma uimeste este inconsistenta indicatoarelor rutiere de pe A7. Dupa Buzau toate indicatoarele din nodurile rutiere indica "Inainte Bacau" (pe langa vesnicele Suceava / Siret) iar in filmarile de saptamana aceasta pare ca atat la Tisita cat si la Domnesti ai indicatoare cu "Inainte Focsani" pe sensul spre Bucuresti. Deci pe sensul Ploiesti->Suceava Focsani nu este considerat suficient de important sa fie semnalizat ca directie de mers pe niciun sector de drum (exceptie nodurile Focsani Sud/Nord) dar pe sensul Suceava-Ploiesti este.
-
@arwise Adevărat. Eu aș fi pus sub Siret/Suceava eventual următorul oraș. Adică atunci când intri la Dumbrava pui Siret/Suceava/Buzău, după Buzău pui Siret/Suceava/Focșani și tot așa.
-
Ce comic este domnul Ministru Șerban. Aparent nu stie cate urechi are. E bine. A speriat Sucevenii ca Pascani-Siret e DX in totalitate. Apoi a spus ca a gresit. :). Dar si oamenii se duc dupa fenta rau tare.
-
@anddy__ a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:
@mike_us in cativa, adica in 10
De exemplu, A7 e posibil să ajungă la anul la Pașcani, sau măcar aproape de Pașcani — ceea ce reprezintă mare parte din autostradă.
Tot la anul e posibil să închidem și A0. Lucruri foarte importante, care nu iau 10 ani.
Pentru România, să construiască anual 150 de kilometri de autostradă este o mare realizare.
Dacă putem păstra ritmul acesta, în 3–4 ani am închide deja mare parte dintre urgențe. -
@arwise am vazut ca sunt discutii intregi cu aceste indicatoare. am vazut ca sunt pesoane care au ajuns sa nu se mai bucure de o autostrada din cauza supararilor date de ticurilor si fixatiilor cu indicatoarele. ma incadrez in categoria de persoane care nu sunt interesate de indicatoare. dau 0 lei pe cum arata si ce indica, daca iti vine sa crezi :) . daca nu ar exista deloc ar fi identic pentru mine. de cand au aparut gps-urile 25-30 de ani, si indicatiile audio nu mai pierd atentia si timpul sa ma uit pe stalpi. si de ce m-as mai uita cand "copilotul" iti spune in 300m tine dreapta!? dar in fine, fiecare isi poate genera frustrari la liber..din toate cele. in loc sa stam linistiti, ne gasim cu totii, pana la urma, ceva din ce sa ne enervam...ca nu-i asta, e ailalta :)
-
@Azzl Mă tem ca nu e comic, ci habarnist. Nici macar nu retine bine ce i se spune, face gafe impardonabile la acest nivel. Și nimeni nu pare a se sesiza ca sa il schimbe de acolo.