A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@MihaiD Subscriu.
-
@MihaiD inca de acum 3 săptămâni am postat pe celalalt forum ca în opinia mea se va deschide circulația pana la Racaciuni însă nu prea am avut susținători. :)))
-
@Ciprian85 Te mananca si pe tine

-
-
AUTOSTRADA A7 Focsani - Bacau Lot 1 Nod rutier Tisita Relocari LEA | LIVE 21.11
Raducu P Drum
-
@Ciprian85 Poate ma insel
dar cred ca acolo e si invidie pe felul cum progreseaza A7 si A8. parca mai ieri A8 era caracterizata de un membru ca fiind Autostrada #SÎEU ca e scumpa si de banii aia se pot face in alta parte dublul km. Este drept ca in alte parti au fost sau mai sunt ani cu 0 km deschisi. Au stat si au urmarit 10-15 ani evolutia unei bucati de A. Acumulezi frustrari. -

Live raducu -
@Azzl multe vesti bune in filmare

-
@vancouver a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:
Asta da veste buna!
Sapt. asta pot turna fundatiile celor 2 piloni lipsa (cate unul pe fiecare cale) si posibil sa armeze deja elevatia. Daca toarna elevatia (stâlpii) sapt viitoare, pe 25 undeva o sa avem si grinzile (capetele de piloni) turnate, pe 2-5 decembrie putem avea montate grinzile podului si intr-o zi se pun predalele. Armatura 2-3 zile, turnare tablier 5-10.12, pana pe 15 cel tarziu ar fi montate lisele (bordurile) si facuta hidro, asfaltul dureaza 2 zile, timp in care pun si parapetii, si in fine aparatele de acoperire a rosturilor inca 3-4 zile. 20 decembrie se poate circula, daca nu vine vreo vreme groaznica, sa blocheze mai multe zile lucrarile. Cu structura de beton nu am emotii, betoane se pot turna pana la -5°C fara alte masuri speciale (doar la urma acoperit cu paturi pentru 1-2 nopti), pana la -10°C cu masuri mai speciale. Emotiile sunt cu hidroizolatia si asfaltul.
cam pe unde suntem, "pe 25 undeva - capete de piloni turnate" ?
-
Programul SAFE
Programul SAFE. Astăzi se încheie toate procedurile prin care Guvernul pregătește aplicația de finanțare, în valoare de 16,6 miliarde de euro, din care 4,2 miliarde reprezintă finanțări care vor fi alocate pe componenta de infrastructură, iar peste 12 miliarde sunt dotări pentru armată, Ministerul de Interne și apărare națională.
Pe componenta de transporturi, cea mai mare alocare se referă la capetele de autostradă spre Moldova. Asta înseamnă că lucrările care astăzi se desfășoară în forță pe tronsonul dintre București și Pașcani vor fi continuate în anii următori, astfel încât, cel mai târziu în 2029–2030, și acestea să fie finalizate. Nordul României ar urma să fie conectat de sud atât pe relația Ucraina–București, cât și pe relația Republica Moldova–Iași–București.
Acest proiect va fi pe ordinea ședinței CSAT de luni, apoi transmisă Comisiei Europene. Cel mai târziu anul viitor vom ști cu exactitate care sunt proiectele care urmează să fie finanțate prin acest program.Vom continua negocierile cu firmele care furnizează dotări pentru Armata României, dar și cu țările cu care urmează să facem achiziții comune.
Depunerea acestei aplicații are câteva avantaje pentru țara noastră. Asigură dotarea Armatei Române, respectă obligațiile pe care ni le-am asumat față de NATO, față de SUA, privind creșterea contribuției la bugetul de apărare al țării și al Europei.
Declaratie presa Domnul Prim Ministru Ilie Bolojan
-
-
Acest mesaj a fost șters! -
@Duta-C cum ne-a fost vorba? Fără discuții despre alte forumuri pe A7. Avem cârcoteala

-
@vancouver ok!