A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Pe Bacau - Pascani lot 1 e slaba de tot miscarea. Risc sa nu termine la timp (aug. 26). Poate se gandeste Umbrarescu sa mai subcontracteze, ca sa rezolve acest "varf" fara sa-si incarce schema de personal inutil.
-
Ieri seară a fost un accident la intrarea in Mizil dinspre pasajul cu A7.
Astăzi, mi-a venit pe fb, o postare cu un alt accident , la intrarea în Mizil de pe DN1B.
E ziua și accidentul.
Trebuie deschis odată lotul 2. -
-
@cosminb Nu, ar putea Politia sa relocheze 2 echipaje permanent la Mizil si ar mai linisti din raisari. Cand se va deschide A7 nu trece 1 sapt pana la primul accident. In decembrie 2024 pana de Revelion a fost primul accident dupa Buzau, era deschisa de sub 1 saptamana autostrada
-
-
-
La Garoafa devierea e finalizata, sunt si marcajele facute. Din pacate e doar pe o parte a DN2 (pe dreapta sens spre Bc si deci va fi doar cate o banda pe acolo. Probabil de luni sa inchida?
-
Pe podul de la Bz pentru ca a fost foarte liber am observat ca daca te uiti la margine, se vad "onduleurile" ca si cum zone sunt lasate. Probabil e doar efect optic de la cum sunt montate bordurile, dar e putin ciudat.
-
-
@SwatKat a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:
- La Garoafa devierea e finalizata, sunt si marcajele facute. Din pacate e doar pe o parte a DN2 (pe dreapta sens spre Bc si deci va fi doar cate o banda pe acolo. Probabil de luni sa inchida?
Cate o banda e si pe DN, de unde asteptarile astea sa faca cate 2 pe deviere?
-
@jimmyjump Stiu asta, citisem parca ca se astepta sa se faca cate o deviere pe fiecare parte. Si am zis ca o clarificare nu strica.
-
Am trecut si eu sambata prin zona, inca se circula normal pe DN. Cele doua foreze pareau pregatite de actiune, probabil azi vor incepe lucrul. Devierile au niste racorduri foarte stranse la conectarea cu DN2, ma astept sa apara cozi la orele de varf.
In alta ordine de idei, se lucra sustinut pe toate podurile si pasajele vizibile din DN2. Seara la intoarcere, dupa ora 18, inca erau multi muncitori pe poduri. Sa speram ca prezenta lui Bolojan a adus ceva liniste financiara pentru UMB si acum se pot concentra pe salvarea situatiei intre Focsani si Adjud. La cum arata situatia structurilor la nord de Bacau, pare greu de finalizat tot pana in august 2026. Pe Buzau-Focsani inca sunt mobilizate resurse semnificative pentru finalizarea spatiilor de servicii si pentru ceva lucrari in afara corpului autostrazii. Daca PNRR cere 100% finalizare pana in august 2026, nu prea vad cum s-ar putea incadra cu toate lucrarile. -
Autostrada A7 - Bacău - Pașcani, Lot 3, Filmare Integrală, UMB [20.08.2025 / Ep. 11 - 36%]
-
Autostrada A7 | Nod Rutier Pufești | Pasaj peste DN2&CF500 | Focșani-Bacău Lot 1&2 | 25.08.2025, UMB