A7, A8 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei
-
@vancouver A ajuns si pe lotul 2 ?
-
Nod Dn1D / A7:
-
@vancouver Buna seara. Naumel Gheorghiu. Nu sunt membru dar citesc si forumul API. Nu e principala dar, este o importanta cauza a erorilor lor. Nu prea au treba cu managementul in constructii. Nu sunt in domeniu dar, la UMB este un management al firmei, financiar, al fortei de munca, al utilajelor. CNAIR avea aproape 8.000. E mult, e ce trebuie? UMB-2023-aproape 5.000. 2024-6.000. Eu nu cred ca este monopol cum sugera intr-o postare API(nu des) Revenind. Da, mai trebuiesc structuristi. O parte, nu toti, se pot obtine si din policalificarea celor care lucreaza la finisari finale? Si apoi prin management. Sunteti singurul care priveste si din acest unghi si si in domeniu ceea ce este cel mai important.
-
@PaulS Nu, doar lot 1.
-
Nu stiu unde ar merge postata fotografia aceasta :))
-
@PaulS fain mesajul ,e criptat
-
Coni-Trace au cerut si ei prereceptie, deci intentiile sunt clare pentru deschidere anul asta. Probabil maine (03.12) se va face prereceptia, evident fara punctele problema.
-
Arata bine, dar mai e putin.
@vancouver la pasajul DN1D peste A7 (minutul 9:00) se vede ca sferturile de con nu sunt betonate inca si, judecand dupa organizare, nici nu par sa inceapa prea curand. Si am vazut ca in general betonarea dureaza cam 2 saptamani.
E posibil sa fie deschis traficul peste pasaj fara sferturile de con betonate, urmand sa le finalizeze sub trafic? Cu alte cuvinte, rolul betonarii este structural sau decorativ?
-
@mihai Rolul betonării sferturilor de con nu este nici structural, nici decorativ.
Structura podului nu are legătură cu umplutura de pământ. Se sprijină pe fundații și eventual piloți forați. Decorativ … există și variante mai ieftine decât turnarea unor betoane în pantă, deci nu.
Rolul betonului este de a proteja umplutura. Sa nu intre deloc sau aproape deloc apă de la ploaie. Dacă intră multă apă în acea zonă vor apărea în timp tasări mai accentuate la terasamentul din punctul de contact cu structura de beton. Adică o trambulină.
-
@vancouver multumesc pentru raspuns. Deci poate fi deschis si finalizat sub trafic.
-
Ștef
Autostrada A7 - Ploiești - Buzău, Lot 3, COMPARAȚIE octombrie VS decembrie 2024, NUROL
-
Cum o fi fost pre-receptia la Pizza-Retter?