Drumuri Nationale
-
Are cineva poze/videouri de la Comarnic?
Termina la primavara?
-
@UnulAltul Da, vezi pe subiectul de "Centuri rutiere".
-
Si un proiect de pasaj nou pe DN6 in Bragadiru
-
@vancouver : Virajul la stanga suspendat din clip nu este cel facut de Retter pentru Therme. Cel din clip este iesire la stanga de pe DJ101 ramura Fierbinti-Moara Vlasiei-Balotesti.
Cel de la Therme este investitia lor privata. -
^ok, am inteles.
-
Un pod superb, acusi serbam un an de cand a fost deschis:
Vorba unui comentator, una din cele mai cool scurtaturi.
Si cat de utile ar mai fi cateva. De exemplu pe DN1A Ploiesti-Sacele sunt vreo 2 coborari in vale si apoi urcare inapoi, care se pot rezolva cu poduri mai scurte decat cel din imagine. Ar rezolva 4-5 serpentine fiecare pod! -
Tot pe DN73, largire 4 benzi Brasov-Cristian:
-
Air Design
Pod hobanat Arad - 16.11.2024
-
Frumos acest pod.
-
@vancouver frumos-frumos, dar chiar era nevoie de o solutie hobanata la o deschidere atat de mica?
E un tip de lucrare cu o inaltime total nepotrivita cu regimul de inaltime urban al unui oras de campie.
-
Prima data asa am zis si eu, cand am vazut proiectul acum vreo 2 ani. Dar intre timp incepe sa-mi placa. Ceva de genul: wow, de ce nu?
Iar ca si costuri sunt convins ca orice alta solutie tot pe acolo iesea, mai ales ca stim si de la A1 ca Apele Romane nu accepta pila in apa si deschiderea trebuia sa fie de cel putin 120m. Adica nimic clasic.
-
Se face un sens giratoriu la Caineni, provizoriu, pe durata lucrarilor la autostrada. Dureaza pana pe 15.12.2024 sa faca sensul.