A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@vancouver a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:
e ciudat si se incurca in explicatii UMB; posibil sa caute pricina de prelungire a termenului, pentru ca evident nu termina in august, cand e termenul contractual.
Uneori nu înțeleg fazele astea. De ce e nevoie de tensiunea asta între beneficiar și prestator. Singura pretenție pe care o am e sa nu păcălească munca. Dacă nu o păcălesc, nu mă deranjează modificarea termenelor contractuale. Până la urmă probabil erau mai avansați aici dacă nu ieșeau din banda cu VO Timișoara.
-
A7 Focsani-Bacau, pasaj Domnesti Targ peste DN2 si CF, grinzi metalice peste DN2 (peste CF sunt din beton):
14.05 dupa amiaza -
Astazi 15.05 se betoneaza tablierul podului de la km20. Incearca colegul sa fie prezent si sa filmeze. Oricum, nu cred ca sunt emotii, marti 13.05 armarea era deja pe final:
-
Asfaltări pe Autostrada A7: Baza UMB - 5000 subscriberi! Vă mulțumesc! [13.05.2025]
Ștef
-
-
Update A7 lot 2 Coni Trace:
- km 20: betonarea nu a mai avut loc azi, maine dimineata (vineri)
- km 26: se lucreaza la armare, dar concomitent mai pun predale; probabil luni ultimele predale si imediat incearca sa termine si armarea; ramane probabil beton pe finalul sapt. viitoare; vor lucra si in week-endul acesta
- km 33: se lucreaza la suduri
- km 38: progresul este bun la eclisare. Zic ei ca in 2 saptamani termina (acum nu stiu daca termina eclisarea si se poate circula sau mai urmeaza verificari)
- drumul judetean DJ203C intersectie cu DN1B - Sarata - Clondiru - nod Clondiru cu A7 - Movila Banului - Cioranca (jonctiune DN2), care face si el parte din contractul acestui lot. Anterior era o ulita de pamânt, cu exceptia capetelor de langa DN-uri. Acum se asfalteaza tot. Se pare ca au subcontractat la Strabag partea de la nod A7 pana la DN2, iar partea cealalta spre DN1B lucreaza Trace.
(click pe poza pentru a o vedea mai mare) -
Raducu P Drum pe youtube:
-
AUTOSTRADA A7 #337 Ploiesti-Buzau lot 3 Nod rutier DN2B si Asfaltari km 56+300 | 14.05.2025
Raducu P Drum
-
A7 Ploiesti-Buzau, lot 2 Mizil - Pietroasele:
La un moment dat in film scrie km 36, dar este o greseala, de fapt este 26.
-
km 26 de azi:
-
Hai sa mai pun niste poze de azi dimineata, 16.05.2025:
km38:
Puteti face click pe poze si le vedeti mai mari. Mult mai mari si la rezolutie foarte buna. Se vad astfel diverse amanunte, cum scrie "pori" in unele locuri etc.
-
La km20 nod Baba Ana / Mizil azi dimineata inca nu era nimic betonat, desi in rest totul e gata si pregatit:
Iar la km 33 lucreaza mai departe la suduri, dar fara info cat mai dureaza sau cate au mai facut (acum cateva zile erau remediate 2 din 6):
La km38 bulgarii insista ca in 2 saptamani termina. Cum acesta era punctul critic, daca este real, peste 2 saptamani se poate deschide traficului. Doar ca bulgarii au mai zis multe si nu s-au adeverit, adica nu erau departe de adevar, dar clar au tras mereu pe turta lor cu promisiuni exagerat de optimiste.
-
A7 pasaj Domnesti Targ (intre Focsani si Adjud):
de la DRDP Iasi:
si din zona Focsani Nord:
-
Avem insa confirmare din alta parte ca s-a turnat pana la urma azi betonul la pasaj Mizil / Baba Ana (DJ100C peste A7):