DX-uri zona Galați - Brăila si DR21 Brăila-Slobozia-Călărași
-
Cele cinci oferte primite de la asocieri și constructori din România, Bulgaria și Italia:
- Ofertant unic WEBUILD SPA-MILANO (Italia)
- Asocierea TRACE Group Hold (Lider, Bulgaria) – Tancrad – Citadina 98, Add Global Design, Creative Road Design Primacons Group SRL-Drum Asfalt – Olroad Construct
- Asocierea SA&PE Construct (Lider, România) – Spedition UMB – Tehnostrade SRL – Arcada Company
- Asocierea CONI (Lider, România) – Pimk – TQM Management
- Asocierea DANLIN XXL (Lider, România) – Intertranscom Impex SRL – Groma Hold LTD.
-
Aici va fi o lupta stransa. Nu vad cum s-ar putea semna contractul in mai putin de 18 luni. Mai ales ca sunt si criteriile alea ciudate cu emisii. Toata lumea va trebui sa aduca hartii cu ce emisii are fiecare utilaj sau cat CO2 a fost produs cand s-a facut cutare material.
-
I tâmpenie acele criterii. Culmea ar fi ca fix pe baza lor să vină contestațiile. Cu cat mai multe criterii , cu atât mai multe puncte de atac în instanță. În Germania există un singur criteriu: prețul. Punct. Evident se face întâi evaluarea tehnică și cine nu corespunde este eliminat. Dar între cei care se califică tehnic doar prețul contează. Astfel evaluarea criteriilor durează fix 1 secundă. Dar noi vrem neapărat să ne afundăm în birocrație. Nici nu e de mirare ca lumea s-a săturat de actuala clasa politică și caută alternative la cei care promit să sară etape, deși asta ar duce iremediabil la corupție. Dar pe oameni nu-i mai interesează !
-
Mă întreb dacă asocierea de aici prefigureaza viitoare asocieri Arcada UMB pe feroviar.
-
@MihaiD Cred ca doar mai multi oameni la structuri. Daca UMB se baga tare pe A8 mai e nevoie de un fel de BASCON pentru alte zone.
-
Întreb pentru că, parcă la Drajna la pasaj, Tehnostrade a fost terț pentru Arcada, deci pare o colaborare mai de substanță. Nu știu să mai fi dat UMB vreo susținere cuiva, așa, în ultimii 15 ani. Sau poate că e reversul monedei, UMB dovedește capacitatea de a lucra la structuri prin aportul Arcada.
-
-
-
-
-
Charly
Drum express Brăila - Galaţi Siret river bridge 20 01 2025
-
@fulgernc multumim mult de tot. Impresionante fotografii !
-
Nu stiu de ce in prima postare a lui @fulgernc ies asa spalacite pozele... Prima poza e super, o mai pun aici o data.
-
Gata, am descoperit "problema". @fulgernc si-a sters din greseala prima postare, in care era un prim calup de poze. Mie ca admin imi aparea in continuare postarea, dar in ceață (probabil a vrut să o editeze, dar opțiunea ”șterge” e fix dedesubt). Am restaurat postarea si acum e vizibilă pentru toată lumea, iar eu nu o mai văd în ceață.
Podul cu grinzi cu zăbrele care se vede în două dintre poze este cel feroviar peste Siret, de lângă cel în construcție.
-
Drum express Brăila - Galaţi, Siret river bridge 28-01-2025
Charly