A1, A0, A2 - coridor principal vest-est Nadlac-Sibiu-Pitesti-Bucuresti-Constanta
-
OL10X
Update A1 - Traversări ARGEȘ Mănicești - Zigoneni 30.12.2024
-
Infrastructura Romania
02 IAN 2025 Autostrada Sibiu Pitesti Curtea de Arges-Tigveni .
-
@vancouver Da, din nefericire, Aktor este de-a dreptul jenant. Cât de mult contează să ai o firmă precum UMB, PORR sau câțiva alți constructori de încredere, în loc să te bazezi pe Aktor pentru un lot!
-
-
@casio a spus în A1, A0, A2 - coridor principal vest-est Nadlac-Sibiu-Pitesti-Bucuresti-Constanta:
Intrebare intrebatoare: ni s-a zis ca sapatul cu NATM este continuu, 24 ore din 24 si 7 zile din 7.Acum Scrio zice ca s-au reluat sapaturile.
Pana la urma cum devine ?
Da, mister rezolvat: pe subsolul clipului lipsea headerul paginii de FB a lui Scrio unde spune ca Porr a acordat cateva zile libere de Sarbatori personalului."𝗥𝗲𝘀𝘁𝗮𝗿𝘁 𝗦̦𝗮𝗻𝘁𝗶𝗲𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝗮𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮̆𝘇𝗶 𝗶̂𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟱
Începem anul 2025 la șantierul Secțiunii 4: Tigveni- Curtea de Argeș, parte din cel mai important tronson de autostradă pe care îl avem de construit și anume Autostada Sibiu- Pitești #A1, pe care l-am redeschis astăzi (in perioada sărbătorilor toți lucrătorii au avut câteva zile libere). De acum se lucreaza, din nou, 24 de ore pe zi 7 din 7." -
06 IAN 2025 Autostrada A0 nord lot 4 UMB
Se pare că revin la munca într-o săptămână, pe 13. -
Infrastructura Romania
06 IAN 2025 Autostrada A0 nord lot 3 DN2 Afumati CCECC
-
Adisan
[A1] Holdea - Margina [07.01.2025], Autostrada A1 Lugoj - Deva | UMB |
-
În primăvara asta ar trebui să vedem că încep să sape propriu-zis la tunel?
-
IOAN ADRIAN GICA
"La mulți ani și bine v-am regăsit în noul an!
Azi vă aduc în fața imagini de pe lotul 2 al autostrazii Sibiu Pitești, de la Viaductul Boita, zona cu autorizație de construire. Aici lucrurile merg destul de bine, aproape toate forjale necesare pilelor acestui viaduct sunt aproape finalizate, în momentul de față se lucrează la edificarea culeilor și al pilelor acestui viaduct în paralel cu lucrările de consolidare al bretelei de coborâre de pe autostrada!. S-au continuat lucrarile de foraj suplimentare pentru completarea studiului din teren, ele fiind aproape de finalizare.
Vă doresc tuturor multă sănătate și belșug în toate!
Pe cei ce încă nu s-au abonat îi indemn să o facă mulțumindu-le anticipat!
Vizionare plăcută! "
Autostrada A1 Sibiu Pitesti Lot 2 Boita Cornet Viaduct Boita 09.01.2025
-
Super ca se mișcă bine la acest prim viaduct. Când am trecut eu pe 05.01 lucrau la foraje pe partea cealaltă a Oltului decât DN7, la ca. 3 km sud de Caineni.