Harta calității drumurilor din România
-
Harta actualizată 18.01.2026:

- click pe harta pentru mai mare, apoi inca o data click pe lupa pentru dimensiune maxima
- sau descarcati poza pe calculator / telefon si apoi deschideti cu aplicatia de vizualizat poze - puteți face mai ușor pan / zoom
-
Vă salut!
Acum ceva vreme am făcut un prototip de hartă a calității drumurilor. Momentan nu pot pune link-ul. Nu m-am ocupat de mult de ea, dar dacă e de folos mai pot face îmbunătățiri.

-
-
Excelenta initiativa @daruk .
- Sebes - Alba e asa de rau, ca l-ai facut portocaliu?
- Sibiu Vest - Saliste cunosc destul de bine, parerea mea este ca nu e de albastru, doar verde, cam la fel ca si centura Sibiu.
PS. Se misca excelent harta la zoom etc, si cu un nivel de detaliu grozav. Bravo!
-
Mulțumesc de aprecieri.
Datele nu-mi aparțin, sunt de pe Openstreetmap, adunate de la contribuitori. Putem contribui dacă avem informații credibile despre calitate. -
Pune eventual un link, unde trebuie mers direct pentru a contribui. La o intrare rapida pe openstreetmap nu am gasit.
-
Harta la zi. Astept feedback in caz ca mai trebuie modificat ceva.

(pe PC: click pe harta pentru dimensiune si calitate mai buna, apoi inca o data pe lupa pentru maxim)
(pe telefoane, tablete: descarcati fisierul si apoi deschideti cu aplicatia de vazut poze. Astfel va fi la calitate maxima si se poate face usor zoom pe orice zona) -
@vancouver
Lipsește DJ641, vreo 60 Km în Dolj (Albești[Craiova Nord]-Pielești[DN65]-jumate din Preajba-de-Pădure[DJ] -> jumate din Preajba-de-Pădure[OT] spre Caracal, 15km în Olt spre Caracal
Vai de mama lui, asfaltat de Burebista și peticit oarecum de Decebal
E în lucru, reablilitare, de către CJ Dolj [doar în DJ, km 0-19 sunt țin de OT], ras complet, pe bucățele evident, 50 cm under terasamentul, tuburi mari la podețe, de la Pielești spre Caracal minim 10 semafoare, cu un sens circulabil ! Început prin vara 2025, iarnă acum, deci durează ...
E important pentru zonă ! Multe sate la drum ... Altfel la Caracal ajungi din Craiova pe DN6 pe lîngă Ford.