A6, DEx12 autostrăzi și drumuri express Oltenia
-
-
-
-
@vancouver Autor
Contributor
Publicat 30 iulie 2024 - E veche stirea :) , sunt validate cu oferte toate , lotul 1 asteapta semnarea :) -
Da, scuze, nu am fost atent. Intre timp sunt depuse si oferte la acel lot.
-
Pe Dex12 Tronsonul 1 in dreptul pasajului peste Dn65 a plecat terasamentul destul de rau , este limita de 60km/h , este lasat asfaltul destul de bine lasat si crapat .
Tot lauda lumea T1 ca au rupt calitate fata de restul tronsoanelor dar nu este chiar asa .
In rest datorita precipitatiilor si apei sunt ceva alunecari de teren in zonele unde Dex trece sub dealuri .
-
@gruia88 confirm acele denivelari de la pasajul peste DN 65, insa ce mi-a atras atentia pe lotul 1 sunt foarte multe zone in care paletele antiorbire lipsesc pe lungimi mari (10-40 metri) si sunt minim 10-15 astfel de portiuni lipsa.
In alta parte, pe lotul UMB, pe rampa de coborare inspre Slatina a DN65 peste DEx, dupa ce a fost reasfaltata in toamna, au reaparut crapaturile (destul de serioase, de aproximativ 2-4 cm asta din cauza tasarilor si se simt destul de mult cand treci peste ele) intre timp acestea au fost umplute cu smoala.
-
Într-adevăr au reparat la pasajul peste DN65 dar reparațiile sunt de proasta calitate. E bine sa o lăsați ușurel in apropiere pt ca senzația este de trambulina. Cel puțin mie asa mi s-a părut!